Сігал скуштував моркву Лукашенка. ФОТО

25 серпня 2016, 13:34

Американський актор Стівен Сігал, який залюбки товаришує з президентом Росії Володимиром Путіним, навідався до іншого президента – Олександра Лукашенка.

Днями актор і глава Білорусі провели неформальну зустріч. Про це пише "БЕЛТА" повідомила прес-секретар Лукашенка.

За добу перебування у Мінську Сігал встиг познайомитися з білоруським президентом, побувати на його грядці та скуштувати прямо там моркви.

"Познайомитися з Олександром Лукашенко Стівен Сігал, за його власним визнанням, мріяв давно і, збираючись до Мінська, наполегливо просив про зустріч. До Білорусі ставлення у гостя особливе, ще й тому, що, як з'ясувалося сьогодні, Стівен Сігал - наш земляк, є його коріння і в Білорусі", - розповіла прес-секретар.


Лукашенко показав гостю те, "без чого не обходиться жодне білоруське господарство", найбільш популярні культури - буряк, капусту, моркву. Тут же в полі відбулася і перша дегустація.

"За легкою вечерею в резиденції президента страви білоруської кухні гості пробували буквально "з грядки". До смаку припали холодник, картопля і, звичайно, білоруське сало. Натуральні білоруські продукти не залишили байдужими американських гостей", - пафосно запевнили в Лукашенка.

Нагадаємо, Стівен Сігал нещодавно отримав громадянство Сербії. А трохи раніше актора "закатали в асфальт" у Москві – встановили іменну зірку.

Фото "БЕЛТА"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів