Дрейку, ти у френдзоні: соцмережі кепкують з освідчення репера Ріанні

30 серпня 2016, 12:02

Американський репер Дрейк зі сцени цьогорічної церемонії "MTV VMA" оголосив, що закоханий у співачку Ріанну з 22 років, але все одно він у безнадійній "френдзоні".

Так вважає чимало користувачів соцмереж, котрі заходилися аналізувати поцілунок зірок.

Про це пише "The Mirror".

Багато кому здалося, що Рірі просто розсмішило те, як "розкис" Дрейк. Для цілунку вона підставила йому лише щічку, ухилившись, немовби даючи зрозуміти, що не відповідає йому взаємністю.


"Колись ти зробиш якусь жінку дуже щасливою", - від імені Рірі "втішають" Дрейка.

"Так смішно, як Дрейк весь такий розкис, заявив про кохання до Ріанни, а вона просто собі посміялася і ледь його торкнулася", - пишуть інтернет-користувачі.

Дехто пригадав торішній інцидент, коли Дрейк осоромив співачку Мадонну, заходившись витирати рота і відпльовуватися після її несподіваного поцілунку на сцені.

"Те, як Ріанна ухилилася від поцілунку Дрейка, зробить сьогоднішній Мадоннин вечір", - кепкують у соцмережах.

Як відомо, Дрейк і раніше привселюдно казав співачці палкі компліменти, пише "NY Daily News".

"Звертаюся до найкрасивішої, найталановитішої жінки з усіх, кого я колись бачив. Вона носить ім'я Ріанна… Моє серце розбивається", - зізнався він зі сцени під час їхнього спільного концерту в Торонто на початку літа.

Хоча чутки про роман Рірі і Дрейка ходять уже не перший рік, зірки їх жодного разу не підтверджували. Але, нагадаємо, від їхніх відвертих танців на цьогорічній "Brit Awards" зі сцени мало іскри не летіли.

Фото й відео з Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів