Ющенко розповів, що робив на блошиному ринку

5 вересня 2016, 17:46

Колишній президент Віктор Ющенко прокоментував свою появу на блошиному ринку в Києві.

Виявилося, що екс-чиновника можна побачити там щосуботи. Але Ющенко там нічого не продає, а навпаки – купує. Про це Віктор Андрійович розповів в коментарі телеканалу "112 Україна", який цитує "Сегодня".

"Якщо ви мене в суботу о пів на десяту ранку за останні 40-35 років хочете побачити, то приходьте на блошиний ринок", - почав Ющенко.

"Я ніколи не торгую, звичайно, я ніколи не торгую. У мене є один недолік. Останні 35 років я колекціоную українські етнічні сільські речі. І думаю, що більшої кількості українського рушника, ніж у мене, немає ні у кого, особливо Гетьманської України. Українських костюмів ні у кого теж немає стільки", - додав він.


Ющенко розповів, що робить щосуботи на блошиному ринку

Екс-президент наголосив, що у нього є "3-4 точки", де він сідає на пластмасовий стілець, продавець дає йому безкоштовно чашку кави.

"… І ми сидимо на 20-30 хвилин і розбираємо, що він через експедицію привіз з українського села в той музей, який я роблю. Тоді мене і зловили. І тоді прийшли дівчата, поставили дітей і попросили мене сфотографувати ", - розповів Ющенко про нашуміле фото.

Нагадаємо, нещодавно в мережі поширили знімок, як Віктор Ющенко буцімто торгує на блошиному ринку.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів