Мішель Обама, сама і в обіймах Барака, потрапила на обкладинки

8 вересня 2016, 11:10

За кілька місяців Барак і Мішель Обами залишать Білий дім. На прощання ж президент США та його перша леді знялися для жовтневих номерів одразу двох популярних видань.

Фото Мішель прикрасить обкладинку журналу "InStyle", а їх обох із чоловіком – "Essence".

Про це пише "People".

У своєму інтерв’ю першому з видань Обама говорила про важливість освіти для дівчат, про свій стиль, а ще про те, чого вона чекає після завершення строку президентства чоловіка.

"Я волію не перейматися трендами, бо те, що спрацює для 18-річної королеви селфі, не підійде 52-річній першій леді, котра є мамою тінейджерок, для яких намагається бути хорошою рольовою моделлю", - зазначила Мішель.

У своєму повсякденному житті вона обходиться без мейкапу і ходить зазвичай у джинсових шортах з дірками чи в спортивках, оскільки весь час або збирається на тренування, або вертається з нього.

"Я люблю кольори та речі, в яких я добре почуваюся, але вони більше неформальні", - поділилася перша леді.

"Я сподіваюся повернути собі трохи буденності, трохи анонімності. І ми знаємо, що на це знадобиться час. Але я завжди жартую, що мрію відкрити вхідні двері і вийти без жодних попереджень, без жодного охоронця", - зізналася вона.

Одним із найулюбленіших спогадів про життя в Білому домі для Мішель і Барака стануть вечірні літні прогулянки з дочками та собаками на Південній галявині.

Також Мішель Обама говорила про соцмережі та їхню роль у спілкуванні між поколіннями.

"Ми можемо дурити себе, гадаючи, що всі досі дивляться вечірній випуск новин, але я живу з "поколінням Z", і я знаю їхні звички, знаю, що вони дуже по-іншому отримують інформацію. І вони змінилися… Ми мусимо спілкуватися з електоратом там, де він є, а він у Snapchat", - підкреслила жінка президента.

Нагадаємо, Барак Обама - перший в історії чинний президент, котрий стане запрошеним редактором журналу. Він очолить листопадовий номер авторитетного ІТ-видання.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів