Джуд Лоу покаявся

8 вересня 2016, 15:11

Британський актор-серцеїд Джуд Лоу вирішив перепросити одразу всіх жінок, серця яких він розбив на друзки, та усіх, кого скривдив.

Одначе кінозірка вважає, що припускатися в житті помилок – це єдиний спосіб чогось навчитися.

Про це пише "The Daily Mail".

"Я шкодую про те, що робив людям боляче. Це жахлива річ. Коли намагаєшся отримати прощення або розуміння від того, кому ти завдав болю, або зцілити заподіяний тобою біль, ось коли гнітить каяття", - зізнався Лоу.


Джуд Лоу усіх перепрошує

"Шкодування - насправді цікава річ. Це те, про що я думаю з точки зору засвоєних уроків. Тобто шкодувати про щось – це майже шкодувати про урок, який ти з цього отримав… А якщо ти отримав урок із цього, може, це в якомусь сенсі була хороша річ. Обіср*тися чи бути ідіотом і мусити заплатити за наслідки? Ось як ти навчаєшся", - підсумував актор.

Нагадаємо, в свої 43 роки Джуд має таки величенький багаж помилок, за які платить. У 2003-му році розпався акторів шлюб із матір'ю трьох його дітей, Сейді Фрост. У 2009-му від Джуда народила модель Саманта Берк, і, подейкували, утримання донечки Софії обійдеться кінозірці в 3 мільйони доларів.

Із актрисою Сієнною Міллер Лоу так і не дійшов до вівтаря, бо переспав із нянькою своїх дітей. А торік актор зробив дитинку ще одній своїй подрузі, але розійшовся з нею задовго до народження маленької Ади.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів