"Еммі-2016": рекорд "Гри престолів" і мамині бутерброди

19 вересня 2016, 09:59

18-го вересня в Лос-Анджелесі відбулося вручення цьогорічних винагород "Еммі".

Серед лауреатів головної телепремії Сполучених Штатів опинилися К'юба Гудінг-молодший, Меггі Сміт та Сара Полсон.

Але головним тріумфатором та рекордсменом став серіал "Гра Престолів", додавши ще три винагороди до своєї й так чималої колекції. Тепер фентезі-сага має 38 "Еммі", більше, ніж будь-який телесеріал досі.

Серіал "Гра престолів" встановив рекорд

Повний список переможців є на сайті "Emmys".


За найкращу чоловічу роль у міні-серіалі або фільмі нагородили К'юбу Гудінга-молодшого, який зіграв О. Джея Сімпсона в "Американській історії злочинів".

Серед жінок у цій номінації перемогла Сара Полсон, котра знялася в цьому ж серіалі. Між іншим, зі сцени 41-річна акторка зізналася в коханні своїй подрузі Холланд Тейлор.

Сара Полсон на церемонію прийшла з глибоченьким декольте

За ролі другого плану нагородили Стерлінга К. Брауна і Реджину Кінг.

Найкращими акторамим комедійного серіалу визнали Джеффрі Тембора ("Очевидне") та Джулію Луїс-Джейфус ("Віце-президент").

Найкращим актором драматичного серіалу став Ремі Малек ("Містер Робот"), а актрисою – Тетяна Маслані ("Темне дитя"). Відзнаки за роль другого плану здобули Бен Мендельсон ("Родовід") і Меггі Сміт ("Абатство Даунтон").

"Містер Робот" Ремі Малек

Найкращими запрошеними акторами стали Майкл Джей Фокс і Марго Мартіндейл.

Вів церемонію вручення "Еммі" Джиммі Кіммел. Дуже особлива місія була і в його мами: за лаштунками жіночка робила бутерброди з арахісовим маслом та желе для голодних зірок. А розвозили наїдки на велосипедах юні актори з серіалу "Дуже дивні справи", пише "The Mirror".

До смачних бутербродів турботлива пані докладала ще й зворушливі записочки: "Бажаю добре провести час! Переможеш ти чи програєш, твоя мама завжди тебе любитиме. Не напивайся, цілую, Джоан (мама Джиммі)".

THANK YOU JIMMY AND JIMMYS MUM!! @emmys20l6 #mymammaandineededalilsugar 😘

Світлина, опублікована користувачем @emilia_clarke Вер 18, 2016 о 6:43 PDT

До слова, зірки "Гри престолів" Софі Тернер та Мейсі Вільямс на церемонії розкрили журналістам секрет своїх нових однакових татуювань.

Дівчата, котрі дуже здружилися за час зйомок, викололи на собі дату "07.08.09" - у пам'ять про день, коли їх затвердили на ролі Санси та Ар'ї Старк, пише "People".

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів