Джима Керрі звинуватили у смерті екс-коханої

20 вересня 2016, 10:20

Минув уже рік, відколи екс-кохана американського актора Джима Керрі, 30-річна Катріона Вайт наклала на себе руки, і тепер зірку тягнуть до суду.

Безпосередньо винним у трагедії Керрі вважає удівець Вайт.

Про це пише "People".

Чоловік, якого звати Марк Бертон, 19-го вересня подав позов проти актора. Він заявляє, що той використав своє багатство і зірковий статус, щоби нелегально дістати ті злощасні рецептурні ліки, за допомогою яких Катріона себе убила.


Як зазначив у своєму позові Бертон, Джим Керрі дав препарати Вайт, хоча знав, що жінка схильна до депресії та суїциду.

Сам актор уже встиг зробити заяву відносно позову. 54-річний Керрі має намір захищатися.

"Яка жахлива ганьба. Я міг би дуже легко піти до кімнати переговорів із адвокатом цього чоловіка і зробити так, щоби це закінчилося, але у житті бувають моменти, коли ти мусиш встати та захищати свою честь від зла у цьому світі", - сказав Джим.

Законний чоловік екс-коханої Керрі вважає, що актор винен у її самогубстві

"Я не терпітиму цієї безсердечної спроби використати мене або жінку, яку я кохав. Проблеми Кат почалися задовго до того, як я зустрів її, і, на жаль, ніхто не був у змозі контролювати її трагічний кінець. Я дуже сподіваюся, що скоро люди перестануть намагатися нажитися на цьому і дадуть їй спочивати спокійно", - додав актор.

Нагадаємо, наприкінці вересня 2015-го року Катріона Вайт попрощалася з усіма в Twitter, лишила кілька передсмертних записок та прийняла летальну дозу рецептурних ліків. Пізніше коронер визначив, що причиною смерті жінки стало передозування трьома препаратами, жоден із яких не був виписаний їй.

Коли поліція перевіряла телефон Вайт, було виявлено смс від Джима Керрі, у яких він питав, де ділися його знеболювальні, котрі стояли в шафці під раковиною. Також актор хотів дізнатися, куди зникла пляшечка з протизапальним препаратом.

Як заявляє в своєму позові Бертон, ці повідомлення – фальшивка, і зірка навмисне відправив їх на телефон Катріони, щоби прикрити свою справжню роль у її смерті.

"Якщо Керрі мав підстави вважати, що Вайт узяла в нього ліки, і після цього з нею кілька днів не було зв’язку, чому Керрі одразу не звернувся до правоохоронних органів, щоби вони перевірили, чи з нею все добре, після того, як вона не відповіла на його повідомлення?", - запитує позивач.

Також Бертон стверджує, що Керрі був "поведений на контролі" за його дружиною, маніпулював нею, і мав доступ до камер спостереження, встановлених на будинку Катріони. Таким чином, актор був в курсі, коли вона виходить або заходить додому.

Як відомо, Керрі і Вайт розійшлися за кілька днів до смерті жінки. Актор був на її похороні та помагав нести труну.

Фото з Twitter Джима Керрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів