ДіКапріо подарували загублений "Оскар" Брандо – ЗМІ

23 вересня 2016, 13:03

Американський актор Леонардо ДіКапріо опинився в центрі чергового скандалу. Цього разу зірці "Початку" приписують другий "Оскар".

Мова йде про статуетку Марлона Брандо, яку він отримав у 1954-му році за роль у фільмі "В порту". Та якось "Оскар" просто зник.

За повідомленням "The Hollywood Reporter", у 2012-му році Лео отримав у подарунок на свій 38-й день народження саме статуетку, яка належала Брандо.

Дарувальниками були його друзі і бізнес-партнери з малазійського фонду, який вже фігурував в скандалі з ДіКапріо.


Подейкують, "Оскар" Брандо був куплений восени 2012-го року за приблизно 600 тисяч доларів через дилера з Нью-Джерсі. Як з'ясувало видання, дилера звуть Ральф ДеЛука.

Останнім часом Лео фігурує в скандалах

Та відповідно до закону, у разі рішення про продаж статуетки "Оскар", врученої після 1951-го року народження, необхідно спочатку запропонувати її Американської кіноакадемії за 10 доларів.

Але ж Брандо не продавав свій "Оскар": статуетка просто зникла.

Як розповіла екс-помічниця актора і його архівіст Авра Дуглас, приз зник ще за життя Брандо, і артист намагався знайти свою нагороду. Інша колишня асистентка актора Еліс Марчак сказала, в свою чергу, що Брандо не надавав великого значення премії.

Нагадаємо, в серпні цього року стало відомо, що ФБР допитало ДіКапріо у справі про розкрадання в малайзійському державному фонді великої суми грошей.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів