Бред Пітт ударив сина, бо той захищав матір?

23 вересня 2016, 17:08

Поки ФБР розбирається з тим, чи вчинив актор Бред Пітт насильство по відношенню котрогось зі своїх із Анджеліною Джолі дітей, ця тема продовжує обростати новими й новими подробицями.

За повідомленням джерел, того злощасного дня сварка у літаку відбулася між чоловіком та дружиною, а старший син, Меддокс став на захист мами, наразившись на батькову агресію.

Про це пише "TMZ".

Анджеліна і Бред начебто почали сваритися незабаром після злету приватного літака. У суперечку втрутився Меддокс, і розлючений батько вдарив 15-річного хлопця. Далі між ними кинулася Джолі та зупинила чоловіка.

Щодо того, чи був на момент інциденту 52-річний актор напідпитку, думки джерел різняться.

Як повідомили інформатори "E! Online", останнім часом у Бреда та старших хлопців, Меддокса та 12-річного Пакса, бували незгоди, характерні для більшості батьків та підлітків у такому віці. Про це пише "The Mirror".

 Бред ударив Меддокса, коли той заступився за маму?

"Анджеліна, як мати, дуже оберігає дітей. Це була типова суперечка між батьками та дітьми. Зросла напруга, але у фізичній небезпеці вони не були ніколи", - зазначив співрозмовник видання.

"Вони обоє люблять дітей понад усе на світі. Меддокс і Пакс дуже захищають свою матір, вони дорослішають, і в них розвиваються власні характери. І хоча іноді бувають крики та вереск, і всі вони можуть бушувати, там немає жодних великих проблем. У Бреда прекрасні стосунки зі старшими хлопцями, але час від часу в них бувають розбіжності, що нормально для батьків, у яких є хлопці-тінейджери", - підсумував інформатор.

Тепер Бред просто нажаханий тим, що може втратити дітей, розповіла людина з персоналу зіркової пари "The Sun".

"Він боїться втратити дітей через те, чого не робив, через те, що його виставляють поганим батьком. А він – далеко не поганий батько", - запевнив інформатор.

"Зараз він не має змоги бачити дітей, але постійно підтримує контакт із персоналом, переконується, що з ними все добре.  Він постійно говорить: "Просто нагляньте за моїми дітками, це все, що зараз має значення", - поділилося джерело.

Нагадаємо, Пітт і Джолі мають ще одну прийомну доньку, 11-річну Захару, і трьох біологічних нащадків – 10-річну Шайло та 8-річних двійнят Нокса і Вів'єн. Анджеліна вимагає одноосібної опіки над дітьми.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів