Кокс і Теру заступилися за Аністон

28 вересня 2016, 11:09

Подруга американської актриси Дженніфер Аністон, Кортні Кокс підкреслила, що та не має жодного відношення до розлучення Бреда Пітта і Анджеліни Джолі.

Чоловік Джен, Джастін Теру назвав такі чутки про свою дружину нісенітницею, а ще висловив співчуття дітям "Бренджеліни".

Про це пише "People".

"Вона тут ні до чого. Мені здається, ми самою розмовою на цю тему це роздмухуємо", - сказала Кортні "Entertainment Tonight".


"Схоже, люди мають невгамовний апетит до сміття – хоча кожен скаже, що в нього такого аппетиту нема", - поділився Джастін Теру з "Business Insider".

"Як дитина розлучених батьків, усе, що я можу сказати, це жахлива новина для тих дітлахів, і це все, що я насправді можу сказати", - додав актор.

Близькі Аністон стали на її захист

Як відомо, сама Аністон офіційно не коментувала розлучення свого екс-чоловіка та жінки, котра свого часу стала причиною краху її шлюбу. За Дженніфер різні варіанти реакції – зловтіху, задоволення – придумали інтернет-користувачі, і мережу накрило хвилею жартів та гіфок про неї.

У Twitter #JenniferAniston по кількості обговорень поступилася лише хештегу #Brangelina.

До слова, Бред Пітт зробив офіційну заяву, в котрій пояснив свою відсутність на прем’єрному показі свого фільму "Подорож часу", пише "Us Magazine".

Він повідомив, що нині "зосереджений на своїй родинній ситуації" та не бажає відтягувати на себе увагу від прекрасної стрічки.

Нагадаємо, подейкують, попереду в Джолі та Пітта, котрі прожили в офіційному шлюбі 2 роки, запекла судова війна за опіку над дітьми. Жорстоке поводження чоловіка з одним із них буцімто й змусило Анджеліну подати на розлучення.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів