Роббі Вільямс "оспівав" російський олігархат у новому кліпі. ВІДЕО

30 вересня 2016, 15:20

Британський співак Роббі Вільямс сколихнув медіапростір своїм новим кліпом. Артист, який має досить скандальну репутацію, заспівав про "вечірку по-російськи" та "революцію в повітрі" Росії.

Кліпі на пісню "Party Like A Russian" присвячений російським багатіям. І хоча Роббі не вказує конкретних прізвищ, але у тексті можна побачити натяк на політичну верхівку Росії.

Зокрема, Вільямс співає про "певного чоловіка, з певною репутацією", який "зменшує грошові кошти всієї нації", будує свою космічну станцію, у нього є машина, яку він "засунув в літак", "літак - в човен", а човен займає "половину західної півкулі".

Роббі випустив скандальний кліп

Наприкінці з пісні Роббі зазначає: "Російські хлопчики всюди. Там у повітрі пахне революцією".


На відео співак з'являється у дорогому, оздобленому золотом, маєтку. Герой Роббі влаштовує вечірку з дівчатами-балеринами та періодично викрикує російською: "Спасибі!".

Британець ризикує стати персоною нон-грата в Росії

Сам Вільямс в інтерв'ю "The Sun" зауважив, що не мав на меті когось образити.

"У Росії проживає 147 мільйонів чоловік. Я не хочу їх засмучувати. У будь-якому випадку, не знаю, яке у них почуття гумору. Я не висміював когось конкретного. Але мені довелося вилучити з пісні кілька уривків, щоб зробити її більш політкоректною. Тож ви чуєте вже політкоректну версію", - пояснив Роббі.

Британське видання зазначає, що, скоріш за все, після виходу скандального кліпу, Вільямс не скоро знову з'явиться в Росії. Однак журналісти не забули нагадати співакові, що ще в серпні він отримав 1,6 мільйона фунтів за те, що заспівав на весіллі доньки російського нафтового магната.

Нагадаємо, трохи раніше Роббі попросив лобкового волосся в співачки Кайлі Міноуг.

Прінтскрін з відео

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів