Бред Пітт віддав Джолі опіку над дітьми – ЗМІ

1 жовтня 2016, 10:43

Подейкують, колишня голлівудська ідеальна пара, Бред Пітт та Анджеліна Джолі за допомогою юристів та соцслужб досягли хоч якоїсь попередньої домовленості щодо умов свого розлучення.

52-річний актор, котрий має намір воювати з дружиною за шістьох дітей, поки що поступився. Повна фізична опіка над ними буде в Анджеліни.

Як повідомляє "TMZ", термін дії цієї угоди – до 20-го жовтня. Після цього справу Джолі-Піттів іще раз розгляне Департамент у справах дітей та сім'ї округу Лос-Анджелес.

Як підкреслює джерело, досягти хоча б тимчасової домовленості вдалося завдяки обопільному бажанню акторів. Адже альтернативою була лише битва в суді, і заради благополуччя дітей Джолі та Пітт вирішили пристати на пропозицію департаменту.


Пітт і Джолі домовилися щодо опіки над дітьми. Принаймні на деякий час

Піттові дозволяється бачитися з дітьми. Проте принаймні перші його зустрічі з Меддоксом, Паксом, Захарою, Шайло, Вів'єн і Ноксом відбуватимуться лише в присутності психолога.

Із психологами працюватимуть усі члени родини: Анджеліна та Бред поодинці і Анджеліна вкупі з дітьми.

А Бред також погодився проходити рандомні перевірки на алкоголь та наркотики. Першу він уже пройшов, і результати були негативні.

Речники акторів не дали коментарів щодо угоди та її деталей.

Нагадаємо, Анджеліна Джолі подала на розлучення з Піттом у середині вересня. Це її рішення було несподіваним та ошелешило близьких пари.

Серед причин називають конфлікт Пітта зі старшим сином Меддоксом, під час якого актор перейшов межу та підняв руку на 15-річного хлопця. Деталі того інциденту з'ясовує ФБР.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів