Лагерфельд і Тімберлейк "наїхали" на пограбовану Кардашян

5 жовтня 2016, 13:40

Поки зірка реаліті-шоу Кім Кардашян оговтується від пограбування під дулом пістолетів, зірки світу моди й шоу-бізнесу висловлюють свої думки з цього приводу. І це слова зовсім не на підтримку Кім.

Модельєр і креативний директор "Chanel" Карл Лагерфельд узагалі розкритикував поведінку Кардашян. На думку дизайнера, телезірка частково сама винна в тому, що з нею сталося в Парижі. Про це він сказав у коментарі "The Telegraph".

"Я не розумію, чому вона була в готелі без охорони. Якщо ви знамениті і виставляєте напоказ свої коштовності в Інтернеті, то слід вибирати такі готелі, в яких ніхто зі сторонніх не зможе підійти до вашого номера", - заявив Лагерфельд.

Тож, на думку Карла, Кім не слід дивуватися, що її пограбували.


"Не можна спочатку демонструвати своє багатство, а потім дивуватися тому, що хтось захотів, щоб ви з ним поділилися", - цитує видання модельєра.

Кардашян показала дорогу каблучку, а за кілька днів її пограбували

А співак Джастін Тімберлейк дозволив собі жарт на адресу Кардашян, всього лише через кілька годин після озброєного пограбування.

Про "знущання" артиста над Кім пише "The Mirror".

Під час свого концерту в Лондоні Тімберлейк пожартував зі сцени, що не може використовувати Snapchat, "тому що вже дорослий".

"Ви знаєте, Кім Кардашян отримує гроші, щось там 10 мільйонів фунтів, за це?" - сказав Джастін.

А потім, маючи на увазі, що минуло мало часу з пограбування, додав: "Занадто рано (пожартував)? Мені дуже шкода...".

Нагадаємо, днями Кім Кардашян стала жертвою зухвалого пограбування у готелі в Парижі. Невідомі чоловіки витягли сонну зірку з ліжка, після чого зв'язали та кинули до ванної кімнати.

У результаті, злочинці винесли коштовності на суму десь 10 мільйонів доларів. Серед зниклих речей була й каблучка, якою Кім напередодні хвалилася в соціальних мережах.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів