Зірка "Всі жінки - відьми" заявила про зґвалтування і написала листа Голлівуду

18 жовтня 2016, 13:59

Інтернет-флешмб на тему того, чому жінки, що постраждали від сексуальної наруги, не заявляють про це, #WhyWomenDontReport розбурхав болісні спогади в американської акторки Роуз МакГовен.

Зірка серіалу "Всі жінки – відьми" повідомила, що колись її теж зґвалтували. Кривдник актриси, чийого імені вона не називає – якийсь голлівудський бос.

Свою історію Роуз виклала в серії твітів.

Роуз розповіла про те, що колись її зґвалтували

"Юрист із карних справ (жінка) сказала, що через те, що я знімалася в сцені сексу в фільмі, я ніколи не виграю справу проти керівника студії", - написала МакГовен.


"Бо це було відкритим секретом у Голлівуді та медіа, і соромили мене, а до мого ґвалтівника підлизувалися", - додала зірка.

Також вона згадала про свого колишнього, котрий продав секс-відео з нею її ж кривдникові. А ще Роуз написала листа-звернення до всього Голлівуду.

"Дорогий Голлівуде…", - звернулася зірка до людей, котрі працюють у цій індустрії. Вона закликала їх бути хоробрими та принциповими і не працювати з соціопатами та "хижаками".

"Щоразу, коли ви схвалюєте огидну поведінку, ви допомагаєте та сприяєте злочинові, і це робить вас не кращими від самого злочинця", - наголосила Роуз.

Як відомо, колишня наречена Мериліна Менсона та Роберта Родрігеса в юності хильнула багато лиха. Вона опинилася на вулиці 13-річним дівчам, і її виростили добрі трансвестити.

Фото з Twitter МакГовен

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів