Джим Керрі звинуватив матір покійної подруги в спробі шантажу

19 жовтня 2016, 11:01

Американський актор Джим Керрі офіційно відповів на звинувачення матері його покійної екс-коханої – звинуваченнями у відповідь.

Кінозірка заявляє, що позов проти нього – це спроба шантажу. А в самогубстві Катріони Вайт він не бачить своєї провини, бо "таким був вибір" її самої.

Про це повідомляє "US Magazine".

У заяві, поданій юристами актора до суду, говориться, що Керрі любив та підтримував Вайт, та понад усе хотів їй допомогти й бути парою з нею. Кінозірка "був абсолютно знищений її самогубством".


Тоді як рідна матір, Бріджид Світмен узагалі не підтримувала відносин із дочкою, заявляє Керрі.

Після загибелі Катріони Бріджид буцімто зверталася до зіркового "зятя" з проханням купити їй дім, а діставши відмову, стала "сердита і зла".

Тож нинішній позов Світмен є нічим іншим, як "безсоромною спробою розвести на гроші" відомого актора.

Джим Керрі заявляє, що матір покійної дівчини його шантажує

Джим категорично відкидає звинувачення в тім, що це він дав Катріоні пігулки, за допомогою яких жінка вкоротила собі віку.

"Самогубство Вайт, яке стало спустошуючою трагедією для Керрі, було її власним вибором. Безсумнівними є факти, що Вайт знайшла та вкрала рецептурні ліки Керрі з його дому та навмисне прийняла великі дози з єдиною метою, покінчити з життям", - наголошує акторова юридична команда.

Так само "категорично спростовує" Керрі й закиди щодо того, що це він заразив Вайт венеричними хворобами.

До слова, щодо цього Світмен висунула акторові цікаву пропозицію, пише "Contact Music" з посиланням на "The Wrap".

Вона пообіцяла відкликати свій позов та офіційно перепросити актора - за однієї умови. Якщо той оприлюднить результати своїх аналізів за 2013-й рік, які здавав під іменем "Хосе Лопес", і результат перевірки на хвороби, що передаються статевим шляхом, буде негативним.

Нагадаємо, першим позов проти Керрі подав удівець Катріони Вайт, Марк Бертон. Він заявляє, що актор чинив тиск на жінку та кривдив її. До того ж, нічого не вдіяв, навіть виявивши, що Катріона взяла його ліки, та знаючи, що вона схильна до депресії та самогубства.

У доньчиній смерті Керрі тепер винуватить і Світмен. Подейкують, у відповідь адвокати та приватні детективи, найняті зіркою, вже взялися шукати компромат на родичів Катріони та на саму небіжчицю.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів