Третій раунд дебатів у США: перемога Клінтон і перукарський мем Трампа

20 жовтня 2016, 10:43

У США відбулися останні дебати між кандидатами в президенти Гілларі Клінтон та Дональдом Трампом. І подарували інтернет-користувачам кілька нових мемів.

За даними опитування "CNN", третю перемогу поспіль здобула екс-держсекретар. Її виступи під час дебатів уподобали 52% глядачів, а Трампові – 39%.

Опоненти обмінювалися звинуваченнями, експресивний Трамп не втримався й від образливих епітетів.

Він назвав Гілларі "паскудною жінкою", на що одразу відреагували соцмережі. Цей вислів став хештегом.


"Жінки, що добре поводяться, рідко творять історію", - зазначив один із користувачів Twitter, добавши гіфку з Бейонсе, котра трощить авта.

"Мадам президент, так, ви паскудна", - зробив комплімент інший.

Ще один "хіт" дебатів – це фраза Трампа про те, що необхідно депортувати нелегальних мексиканських мігрантів, бо серед них є погані люди.

Бізнесмен вставив у неї слово "чоловіки" іспанською, "hombres", і тепер в Інтернеті кепкують, що він мав на увазі омбре – контрастне фарбування волосся з помітним переходом між кольорами.

Трамп і його омбре

Тут користувачі мережі цілком згодні з Трампом: погано виконані омбре справді треба заборонити законом.

"Якщо чесно, погані омбре – це трагедія. Коли волосся темне, і не м’яко переходить у світлий колір, а агресивно перестрибує? Ні", - збиткуються люди з красномовності політика.

"То ось цей поганий "hombre", котрого хоче позбутися Трамп"

А Гілларі Клінтон змусила напружитися Американську телеакадемію. Кандидатка говорила про те, що її суперник має звичку заявляти про підтасовку, щойно щось іде не так, як йому хочеться.

"Навіть було так, що він не отримав "Еммі" за свою телепередачу три роки поспіль та почав твіттити, що "Еммі" підтасовано", - нагадала Гілларі.

"Будьте спокійні, "Еммі" не підтасовуються", - поквапилася запевнити в своєму офіційному Twitter телеакадемія.

Без уваги інтернет-користувачів не лишилася суперечка Трампа і Клінтон щодо абортів. У ній політик-пролайфіст звинуватив свою опонентку, котра відстоює право жінки на вибір, у тім, що вона хоче "вирізати малюків із матки на дев'ятому місяці".

Зокрема з'явилася досить зла карикатура, на якій слониха, взнавши, що вона вагітна Трампом, різко змінює свою думку щодо абортів на пізніх термінах.

Не оминули жартівники й теми теплих стосунків Володимира Путіна і Дональда Трампа, попри заяву останнього про те, що він "не знає" президента Росії, і що це Гілларі – російська маріонетка, а не він.

Ось так виглядають погані "hombres", жартують у соцмережах

За дебатами спостерігали та ділилися своїми враженнями в соцмережах і зірки. Зокрема актриса Єва Лонгорія – під червоне винце.

Ready for the debate tonight!! The big decision tonight... glass or bottle? 🤔 #ImWithHer

Світлину опубліковано користувачем Eva Longoria Baston (@evalongoria) Жов 19, 2016 о 4:56 PDT

А її колега Ліна Данем розважалася, редагуючи картинку на екрані так, "як замислив добрий Господь".

Using iPhoto edit the way the good Lord intended #imwithher

Світлину опубліковано користувачем Lena Dunham (@lenadunham) Жов 19, 2016 о 6:12 PDT

Також у соцмережах жартують про білий костюм Гілларі Клінтон в якому вона була на дебатах. Мовляв, бракує плаща, і вона буде схожа на капітана космічного корабля зі старих науково-фантастичних фільмів.

Like this if you’re proud of Hillary tonight. #DebateNight #SheWon

Світлину опубліковано користувачем Hillary Clinton (@hillaryclinton) Жов 19, 2016 о 7:37 PDT

А вираз обличчя екс-держсекретаря, на думку декого, був такий, ніби вона на невдалому побаченні після знайомства в Інтернеті.

Сердитий котик теж дивився дебати
І без Неда Старка в соцмережах не обійшлося

Між іншим, до Дональда Трампа вже прилипло прізвисько "Містер лапальник", завдяки його скандальній заяві про те, як він поводиться з красивими жінками. Нагадаємо, ця "бомба" вибухнула якраз перед другим туром дебатів.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів