ДіКапріо обіцяє повернути "відмиті гроші"

20 жовтня 2016, 17:25

Голлівудський актор Леонардо ДіКапріо нарешті прокоментував можливість його причетності до відмивання благодійних коштів малайзійською компаніє "1MBD".

Як з'ясувалося, зірка від самого початку співпрацює з Міністерством юстиції, яке розслідує цю справу. Лео навіть пообіцяв повернути "відмиті гроші", якщо його провину буде доведено.

Заяву офіційного представника ДіКапріо цитує видання "The Wall Street Journal".

Прес-секретар актора заявив, що той і сам прагне з'ясувати, чи він чи його благодійний фонд "отримав будь-яких подарунки чи пожертвування на благодійні цілі, прямо або побічно пов'язані з цими сторонами, і якщо це так, то поверне ці подарунки або пожертвування якомога швидше".


ДіКапріо сам хоче докопатися до істини

"І пан ДіКапріо і його фонд, як і раніше повністю підтримує всі зусилля, щоб гарантувати, що справедливість восторжествує в цьому питанні", - сказав речник Лео.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що благодійний фонд Леонардо ДіКапріо може бути причетний до відмивання грошей тіньовим малайзійським фондом.

Згодом актора допитало ФБР, а деякі благодійні організації почали вимагати, аби ДіКапріо відрікся від поста посланця ООН. Але в Організації об'єднаних нації стали на сторону зірки.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів