Лохан обікрала російського нареченого і тепер на межі банкрутства?

24 жовтня 2016, 11:58

Подейкують, американська акторка Ліндсей Лохан має серйозні фінансові проблеми. А тепер уже екс-наречений зірки Єгор Тарабасов звинувачує її в крадіжці.

ЛіЛо навіть може стати банкрутом.

Про це пише "The Sun" із посиланням на "The Daily Mail".

Чималий борг – понад 77 тисяч фунтів стерлінгів – висить на Ліндсей, оскільки вона не заплатила за піврічне проживання в розкішній лондонській квартирі.

Її лендлорд уже підключив до справи адвокатів, і якщо до 8-го листопада зірка з ним не розрахується, буде порушено справу про банкрутство актриси.

 Лохан стане банкрутом?

А Тарабасов буцімто вже звернувся до поліції, заявивши, що колишня прихопила "на згадку" кілька його дорогих речей. Зокрема парубок недорахувався свого годинника "Rolex Oyster", деяких предметів дизайнерського одягу та золотого хрестика. Єгор називає суму крадіжки в 20 тисяч доларів та вимагає арешту Лохан.

"Ліндсей у повній халепі. Вона проциндрила майже всі свої гроші та фактично змирилася з тим, що її визнають банкрутом… Уся ця ситуація неймовірно катастрофічна, а для Ліндсей це приголомшливе падіння", - зазначив друг Тарабасова.

Нагадаємо, в минулому Лохан уже ловили на тім, що вона нечиста на руку. У 2011-му актриса поцупила кольє в ювелірній крамниці. А в 2013-му спробувала привласнити собі браслет Елізабет Тейлор.

Як відомо, нині Ліндсей робить бізнес зі своїм новим другом, грецьким ресторатором Деннісом Папагеоргіу. Але гроші вкладає лише він.

Фото з Instagram Лохан

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів