Lady Gaga не хоче бачити екс-нареченого з іншою

25 жовтня 2016, 12:49

Американська співачка Lady Gaga, котра влітку розійшлася з нареченим Тейлором Кінні після 5 років стосунків, поки не відпустила його остаточно.

Артистка зізналася, що не зрадіє, якщо в нього з'явиться нова дівчина.

Про це Lady Gaga, котра, до слова, прикрасила себе новим татуюванням, говорила в нещодавньому радіоінтерв’ю, пише "Contact Music".

"Мене бісить, що це прозвучить, мов я хіпі, але я така, і він теж. Ми любимо одне одного, ось що. Річ просто в життєвих змінах, ми всі проходимо через різні стадії, і ми сфокусовані на різних речах", - поділилася співачка.


У Instagram зірка показала нове тату - назву свого альбому

Gaga вважає Тейлора "ох…єнно класним". Але до того, що він почне зустрічатися з кимось іншим, зірка поставиться без ентузіазму.

"Я, блін, не влаштую свята з цього приводу!", - заявила вона.

"Насправді я дуже близька з Тейлором. Він дуже довго був моїм коханцем і моїм другом. Він дуже підтримує мене з моїм альбомом, а я його – з його серіалом "Пожежники Чикаго". В цьому альбомі багато що навіяно нашими стосунками, і він дуже підтримує моє творче самовираження", - додала співачка.

Нагадаємо, коли пара оголошувала про своє розставання, Кінні й Gaga називали це просто перервою в своїх стосунках. А співачка підкреслювала, що вони – споріднені душі.

Однією з причин, чому в них не склалося, називали творче суперництво. Але подейкували, що Тейлор і Lady Gaga вже хочуть одне одного повернути.

Фото з Instagram Lady Gaga

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів