Панін доводитиме в суді, що не злягався з собакою

25 жовтня 2016, 18:26

Російський актор Олексій Панін втрапив у черговий скандал.

На сей раз зірку "Піжмурок" звинувачують у зоофілії, а він має намір боронити своє чесне ім'я в суді.

Про це пише "Комсомольская правда".

Відеосюжет, де буцімто Панін займається сексом із собакою, показали в телепрограмі, присвяченій акторові.  Олексій заявляє, що то не він, і звинувачує в підступі екс-дружину Юлію Юдінцеву, котра хоче відібрати в нього дочку.

"…Я подивився це моторошне відео з собакою, хоча не хотів цього робити, бо знаю, що з моєю участю такого ролику не існує. Не сперечатимусь, людина на цьому відео дуже схожа на мене", - зізнався Панін.

 Панін заявляє, що з собакою в нього нічого не було

Зі слів актора, є аж два докази того, що на відео не він. По-перше, на спині в чоловіка, що злягається з собакою, нема татуювань, а в актора цілих три. І в невідомого зоофіла сиве волосся, тоді як у самого Олексія в той час, коли він ще не мав тату, не було сивини.

"…Позов буде. Зараз юристи займаються цими питаннями та мають намір наполягати на проведенні судової експертизи відео, офіційних вибаченнях та виплаті моральної компенсації", - пригрозив Панін.

"Не виключаю, що зараз готується друга частина шоу, куди вони запросять у якості героя цю собаку разом із її батьками та розповіддю про те, що там у них було з Паніним", - додав актор.

Як відомо, Олексій Панін не дає занудьгувати своїм фанам, втрапляючи то в одну, то в іншу гучну історію. А от пити актор покинув і тому вирішив відкрити алкоклініку імені себе.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів