Майкла Джексона знову звинуватили в педофілії

26 жовтня 2016, 13:46

Співак Майкл Джексон, котрий уже кілька років поспіль очолює список найдорожчих покійних зірок, знову отримав посмертне звинувачення в розбещенні неповнолітньої особи.

Цього разу йдеться про дівчинку.

Про це повідомляє "TMZ".

Позивачка, котра фігурує в документах як Джейн Доу, стверджує, що артист розбещував її з 12-річного віку, а потім купував її мовчання, витративши на це загалом близько 900 тисяч доларів.


30 років по тому жінка вирішила звернутися до суду. Копії Майклових чеків вона надала як доказ.

Доу стверджує, що в 1986-му році вона з матір'ю потрапили до маєтку Джексона під час подорожі визначними місцями. Співак запросив їх зайти і запропонував дівчинці показати, де в нього "зона цукерок". За свідченням жінки, артист цілував її і торкався геніталій. Також Доу натякнула на те, що в Джексона був із нею вагінальний секс.

Джексона звинувачують у розбещенні неповнолітньої

Як запевняє в своєму позові Доу, розбещення тривало впродовж її пубертатного періоду. Жінка вимагає відшкодування за завдані їй моральні страждання.

Портал отримав коментар від управителів спадку Майкла Джексона.

"Це ще одна спроба пограти в лотерею, висунувши позов проти "Estate of Michael Jackson" через понад 7 років після Майклової смерті та приблизно через 30 років після того, як буцімто відбулися ті інциденти", - зазначили представники покійного артиста.

Також вони звернули увагу на те, що Джейн Доу представляє той самий адвокат, який вів справи в двох попередніх аналогічних випадках.

Нагадаємо, раніше в розбещенні покійного артиста звинуватили двоє його колишніх маленьких протеже. Як пише "Inquisitr", Вейд Робсон та Джеймс Сейфчак нещодавно вирішили об'єднатися в цій судовій війні.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів