Агілеру "розносить" через занепад кар’єри?

26 жовтня 2016, 15:11

Американська співачка Крістіна Агілера, котра в останні роки неодноразово із тендітної худулі перетворювалася на пишну жіночку і назад, останнім часом знову дивує своїх фанів змінами у фігурі.

Артистка знову почала набирати вагу, і подейкують, що причини цього треба шукати в занепаді її кар’єри.

Про це пише "Celebrity Dirty Laundry".

I am excited to share my love for music & game shows in my latest passion project. Here is a sneak peek of #Tracks! Watch tonight on @SpikeTV

Відео, опубліковане користувачем Christina Aguilera (@xtina) Вер 1, 2016 о 9:53 PDT

Те, що Крістіна стала значно фігуристіша, ніж була, наприклад, рік тому, можна помітити навіть по фото та відео в її Instagram.


Агілера приблизно рік тому

Як нагадує видання, співачці вже давно не вдавалося випустити хітового альбому чи бодай синглу. Імовірно, зірку це гнітить.

Водночас цілком можливо, що 35-річна артистка прийняла те, що пік її слави лишився в минулому, і що їй не вгнатися за юними зіроньками, та розслабилася, насолоджуючись сімейним життям.

У 2013-му році Крістіна була така

Нагадаємо, те, що Агілера погладшала, стало приводом для чуток про її третю вагітність. Наразі ж у зірки дітей лише двоє: син Макс від першого шлюбу та донька Саммер Рейн від нареченого Метью Ратлера.

Як відомо, кілька років тому Крістіна запевняла, що обожнює свої чималі форми та бажає бути прикладом для дівчат, щоби ті не соромились свого природного типу фігури.

А в 2011-му - така

Але потім все ж таки схудла.

Відео й фото з Twitter та Instagram Агілери, прінтскрін з сайту "celebitchy.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів