Мерайя Кері підтвердила розрив із нареченим-мільярдером

28 жовтня 2016, 10:20

Американська співачка Мерайя Кері та австралійський мільярдер Джеймс Пекер розійшлися. Це підтвердили їхні речники.

Ініціатором розриву стала 46-річна наречена. А причиною джерела називають якийсь неприпустимий вчинок Джеймса по відношенню до асистентки зірки.

Як повідомив представник Мерайї "Entertainment Tonight", сварка Кері й Пекера відбулася під час їхнього спільного відпочинку в Греції.

"Конфлікт стався не через звинувачення в зраді і не через марнотратство Мерайї", - підкреслив речник.


"Вони намагаються в усьому розібратися. Зараз вони не впевнені, чи лишаться разом", - зазначив він.

Речник Пекера у коментарі "People" визнав, що рішення зіркової нареченої розлучитися було викликане "неправильною поведінкою" мільярдера.

Мерайя і Джеймс - вони таки розійшлися

Джерела, наближені до співачки, припускають, що парі вдасться залагодити конфлікт та помиритися, тоді як інформатори, наближені до Джеймса, запевняють, що цього вже не буде.

Кері та Пекер не спілкуються вже майже місяць. Співрозмовники "TMZ" свідчать, що під час перебування пари на яхті сталося "щось дуже погане", і в інциденті була замішана асистентка співачки. У результаті Кері перервала відпустку, залишила судно і відлетіла до Лос-Анджелеса.

Водночас інформатори порталу повідомляють, що напруга між Мерайєю та її нареченим назрівала вже давно. Пекер ревнував зірку до одного з її танцівників та хореографів, поводився агресивно, змусивши її почати себе боятися та вважати "душевно нестабільним".

Нагадаємо, про початок своїх грецьких канікул із коханим та дітьми Мерайя Кері сповістила в Instagram у середині вересня – своїми фото у сексуальній білизні. Згодом у її фотоблозі з'явилося кілька світлин із Джеймсом. Одначе на вечірці на честь Хелловіну зірка вже з'явилася без нареченого, зате зі своїм колишнім, Ніком Кенноном.

Нагадаємо, Пекер покликав Кері заміж у січні 2016-го, презентувавши їй обручку, яку оцінюють у 10 мільйонів доларів. Подейкують, мільярдер не наполягає, щоби зірка йому її повертала.

Фото з Instagram Мерайї Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів