Стало відомо, де і коли заручилася Джамала. ФОТО

3 листопада 2016, 16:10

Виявляється, співачка Джамала заручилася зі своїм коханим на два дні раніше, ніж повідомила про це.

Бекір Сулейманов, який, зокрема, є сином відомого кримськотатарського дисидента Сінавера Кадирова, освідчився коханій на Львівській ратуші.

Про це стало відомо завдяки фото в Instagram нареченого Джамали.

29.10.2016 23.45 #львів sağol @alimp_qirim

Фото опубликовано Bekir Suleimanov (@s_bekir) Ноя 3 2016 в 4:30 PDT

А в ефірі "Просто Радио" Джамала повідомила подробиці.


"Це було неймовірно романтично! У мене концерт у Львові. Я виступаю, близько 23-ї це все закінчується, і тут о пів на дванадцяту - дзвінок. Нібито від мого PR-директора Дениса Козловського, який говорить, що неймовірний польський фотограф якогось супер видання чекає мене, щоб зробити фотосесію (увага!) на Ратуші. Якщо хтось був, то знає, що там неймовірно високо, і підніматися пішки по дерев'яних сходах", - поділилася артистка.

Однак Козловський переконав Джамалу.

"...Я просто у нестямі від злості - у мене ж концерт був! Я на підборах і в концертній сукні маю їхати на Ратушу, щоб зробити одне фото!" - обурювалася Джамала.

"Я їду, піднімаюся - холодно, вітер, дощ. Бачу красивий Львів з висоти пташиного польоту - обертаюся, а тут стоїть мій наречений з квітами, з обручкою. Загалом, він мені став говорити дуже багато теплих слів, прозвучало "Будь моєю дружиною". Я сказала: "Ну звичайно так!", - розповіла зірка.

Як відомо, радісною звісткою Джамала поділилася 1-го листопада.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів