"Містер няня" Халк Хоган отримає $31 мільйон за порно

4 листопада 2016, 11:18

Колишній професійний рестлер і актор Халк Хоган, справжнє ім'я якого Террі Боллеа, відсудив 31 мільйон доларів за незаконну публікацію свого домашнього порно.

"Містер няня" погодився на саме таку суму компенсації від "Gawker Media". Таким чином сторони офіційно врегулювали свій спір у суді, повідомляє "The Telegraph".

Окрім 31 мільйона доларів, Хоган отримає ще й 45 відсотків від виручених коштів з продажу "Gawker", на якому й було опубліковане секс-відео.

Засновник ресурсу Нік Дентон повідомив, що порно з Халком буде видалено з сайту.


Порно принесло Хоган ще 31 мільйон доларів

Він також пояснив, що погодився на угоду про врегулювання, щоб остаточно не збанкрутувати. Адже у цій судовій тяганині Хогана фінансово підтримував мільярдер і засновник "PayPal" Пітеро Тил.

"Судова війна з Тилем коштувала б занадто багато і завдала б шкоди багатьом людям. І кінця їй не видно", - заявив Дентон.

Нагадаємо, у березні цього року Хоган уже зумів відсудити 115 мільйонів за теж таки хоум-відео.

Як відомо, відео, на якому Халк Хоган займаються сексом із Хізер Клем, дружиною його друга, радіоведучого Тодда Клема, було зроблено в 2005-му році. Цікаво, що ролик зняв сам чоловік Клем.

На широкий загал відео було виставлено у 2012-му році. Після чого Хоган неодноразово заявляв, що нічого не знав про зйомку, а публікацію відео вважає порушенням свого права на приватне життя.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів