Чоловік заступниці Авакова: Я відстоюватиму честь своєї дружини

14 листопада 2016, 17:06

Чоловік новопризначеної заступниці міністра внутрішніх справ із питань євроінтеграції Анастасії Дєєвої відреагував на оприлюднені її арт-еротик фото.

Гоша Дєєв написав розлогий пост у своєму Facebook, в якому подякував тим, хто підтримав його кохану, а також пообіцяв відстояти її честь.

"В ході цієї стрімкої історії звичайно було не по собі. Але страшно стало тільки коли Настя сказала слова "Я більше ніколи не зможу любити людей", - написав чоловік чиновниці.

"У той момент мені здалося, що нас виганяють за ворота міста, і ми йдемо доживати в пустелю - приблизно такими були мої перші відчуття, коли я зрозумів масштаби цькування нового заступника міністра", - додав він.


За словами Дєєва, його дружину підтримали різні чиновники і не лише українські.

А от тим, хто злив приватні фото Насті Гоша не збирається давати спуску.

"Всі ці ЗМІ, з дивними доменами типу in.ua, будуть вказані в судовому позові. І ні, я не тішу себе надією виграти суд, я просто буду відстоювати честь моєї дружини. Тому що у вас немає права вторгатися в наше приватне життя", - зауважив Дєєв.

Нагадаємо, днями в мережі спливи фото з минулого Анастасії Дєєвої. Деякі незвикли до відвертих фото і молодих чиновників користувачі Інтернет узялися цькувати заступницю Авакова.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів