Роналду приховав від податківців десятки мільйонів євро - ЗМІ

3 грудня 2016, 10:10

Португальській футболіст Кріштіану Роналду опинився в центрі податкового скандалу.

Спортсмена звинувачують у відмиванні грошей та в ухиленні від сплати податків. Про це повідомляє "The Mirror" з посиланням на німецьке видання "Der Spiegel".

Журналісти отримали документи, які свідчать, що Роналду протягом декількох років користувався послугами офшорних фірм на Британських Віргінських островах.

За допомогою злочинної схеми футболіст буцімто зумів приховати 150 мільйонів євро, які отримав від рекламних контрактів.


За іспанськими законами, Кріштіану мусив заплатити з цієї суми податок за ставкою 43 відсотки. Однак футболіст нібито вніс ці доходи в декларації за 2014-й рік, коли в Іспанії у нього були податкові пільги, завдяки чому заплатив в держскарбницю лише чотири відсотки.

Роналду фігурує в податковому скандалі

Видання стверджує, що схему з приховування грошей для Роналду розробив його агент Хорхе Мендешем.

До слова, в приховуванні податків разом з Роналду підозрюється й головний тренер англійського "Манчестер Юнайтед" Жозе Моуріньо. За відомостями німецького ЗМІ, він буцімто вивів в офшори 12 мільйонів євро.

Документи про податкові злочини низка ЗМІ отримали від "Football Leaks" - ресурсу який об'єднує європейських журналістів та друкує витік даних про порушення в світі футболу.

Нагадаємо, нещодавно Роналду змусив знову говорити про свою сексуальну орієнтацію, після того, як він спересердя заявив, що хоч і "п*дарас", але з купою грошей.

Фото Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів