Кардашян не живе з Вестом через страх за дітей?

3 грудня 2016, 13:12

Подейкують, американський репер Каньє Вест, котрий днями виписався з лікарні, де провів 10 днів, не возз’єднався зі своєю сім'єю.

39-річного артиста поселили окремо, у орендованому будинку, де ним опікується команда медиків.

Про це стало відомо "People".

"Кім досі стурбована, але підтримує його. Вони не знають, як довго Каньє потребуватиме амбулаторного лікування", - повідомило джерело.


Каньє Вест та Кім Кардашян з дітьми тепер живуть нарізно?

Дружина Каньє, котра практично не відходила від його лікарняного ліжка, поки виявилася не готова до того, щоби чоловік, якого примусово госпіталізували через психоз та агресію, знаходився під одним дахом із дітьми – 3-річною Норі та 11-місячним Сейнтом.

"Вона дуже хвилюється через те, як діти будуть поруч із Каньє", - розказало джерело.

Чи була ця тимчасова міра обопільним рішенням чоловіка та дружини, або ж сама Кардашян зажадала відселення Веста, інформаторам не відомо.

Після виписки Каньє з лікарні родина влаштувала свято для вузького кола, пише "Vanity Fair". Заразом відзначили перший день народження маленького Сейнта – трохи наперед, адже народився хлопчик 5-го грудня.

Нагадаємо, причиною психозу Веста називають зневоднення та перевтому. Водночас ходять чутки про параною та депресію артиста, що розвивалися в нього кілька місяців.

Фото з Instagram Кардашян

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів