Дженніфер Лопес знову вийде за свого колишнього – джерела

5 грудня 2016, 13:24

Подейкують, американська акторка та співачка Дженніфер Лопес у 2017-му році планує вийти заміж.

Але чоловік у неї буде не новий. 47-річна артистка та батько її сина та дочки, Марк Ентоні, котрі нещодавно буцімто знову зійшлися, вирішили удруге офіційно побратися.

Про це пише "Radar Online".

Джерелам навіть відома дата майбутнього весілля – 5-те червня. Саме в цей день 13 років тому Джен і Марк одружилися вперше.


"Джен сказала своїм друзям, що Марк є – і завжди буде – коханням її життя", - засвідчив інформатор.

"Вона не з тих дівчат, кому комфортно бути самій, тож коли з Каспером у неї все вщухло, Джен спрямувала свою увагу на Марка. Крім того, двійнята виступають за те, щоби їхні батьки знову були разом. Вони так і не полюбили свою мачуху Шеннон де Ліму", - додало джерело.

Ентоні та Лопес знов одружаться?

Зі слів співрозмовника видання, іскра проскочила між Лопес та Ентоні наприкінці літа, коли вони возз'єдналися на сцені "Radio City Music Hall". А ще колишні чоловік та дружина стали багато спілкуватися, бо Марк продюсує іспаномовний альбом екс-дружини.

"Іскра між ними насправді ніколи не згасала. Їхні стосунки завжди були дуже пристрасними. Це означало, що вони однаково сильно і сварилися, і любилися", - зазначив інформатор.

Нагадаємо, чутки про возз'єднання Джей Ло з Марком Ентоні поповзли після того, як пара ніжно поцілувалася в губи на сцені латиноамериканської премії "Греммі". А потім стало відомо, що Ентоні розлучається зі своєю жінкою Шеннон.

Речники Ентоні й Лопес поки не дали коментарів щодо цих чуток.

Як відомо, пара розійшлася в 2011-му році, а в 2014-му офіційно оформила розлучення.

Фото з Twitter Ентоні

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів