Здорове харчування та спосіб життя стали трендом в Україні

7 грудня 2016, 10:00

Переважна більшість українців впевнені: для того, щоб бути красивим, потрібно дотримуватись здорового способу життя. Так вважають 79% опитаних компанією TNS MMI в 2014-2015 рр. Це дослідження підтвердило загальносвітовий тренд турботи про здоров'я. 71% намагається уникати продуктів з штучними добавками, а трохи менше - 69% - намагаються їсти тільки здорову їжу. 68% не купують напівфабрикатів.

В цей же час в Україні з'явилися перші компанії, що спеціалізуються на приготуванні і доставці здорового харчування. Відзначимо одразу, що ця послуга не по кишені більшості українців. Але є забезпечені люди, у яких є вибір: готувати вдома, запрошувати кухара, харчуватися в ресторанах, або отримувати щодня набір страв від сервісу доставки харчування. Чим обумовлений той чи інший вибір ми попросили розповісти компанію YDS.

Компанія Your Diet Service – один з лідерів цього ринку, що активно пропагує цінності правильного харчування на численних заходах. Так, 8 грудня, вона проводить безкоштовний вебінар про здоровий спосіб життя (зареєструватися можна за посиланням).

У YDS впевнені, що людина, яка піклується про своє здоров'я і має всі необхідні ресурси для цього, - це людина, що цінує свій час. Тому варіант готувати вдома підходить лише тим, хто вважає це своїм хобі. Приготування їжі, та ще й здорової, – це процес, який забирає багато часу, адже потрібно не тільки приготувати, але і закупити продукти, розрахувати харчову цінність тощо.


Харчуватися в ресторанах постійно – теж не варіант. Як мінімум, такі спроби закінчуються нерегулярними прийомами їжі, з усіма проблемними наслідками. Власний кухар видається досить вдалим рішенням, однак практика клієнтів компанії показує, що є безліч нюансів, які потрібно враховувати, обираючи цей варіант: від довіри до необхідності узгодження страв і рівня кваліфікації фахівця в приготуванні саме здорової і одночасно смачної їжі.

Саме тому приходять до нас – кажуть в компанії. "Ми не називаємо себе сервісом доставки їжі, – розповідає експерт компанії Роман Матіяш. – Ми пропонуємо клієнтам значно більший сервіс: від консультації з харчування та здоров'я, підбору оптимального меню, до конкретних побажань в харчовому наборі, без втрати користі".

Сьогодні Your Diet Service пропонує 10 видів меню. В основних меню 5 прийомів їжі.

"Після першого звернення в компанію вам зателефонують і розпитають про ваші харчові звички, про можливі хронічні захворювання і алергії, і, звичайно, про цілі, яких ви би хотіли досягти, скориставшись програмою YDS. Ми не обговорюємо такі питання, як якість вихідних продуктів, способи приготування страв, відсутність цукру і його шкідливих замінників, якість упаковки і терміни доставки – ці показники завжди абсолютні і завжди на висоті", – каже Роман Матіяш.

У компанії переконані, що тільки високою якістю роботи і ставлення до клієнта, можна заслужити його любов і повагу. "Ми проводимо заходи, рекламні кампанії, у нас є блог і навіть партнерська програма для тренерів і вебмайстрів, але все одно, більшість наших клієнтів приходять за рекомендаціями друзів. Це хороший знак", – впевнений Роман.

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів