Вагітна Пінк прокоментувала своє "розлучення"

7 грудня 2016, 10:30

Американську співачку Пінк, котра вже ось-ось народить другого малюка від чоловіка Кері Гарта, записали в самотні матусі.

"Сенсацію" про своє розлучення прокоментувала сама 37-річна зірка, виклавши в Instagram фото обкладинки одного з видань із відповідним заголовком: "Роститиму своїх малюків сама".

"Я так і знала!", - написала Пінк, тегнувши свого чоловіка.

"Тобі краще розібратися з цим лайном, що би це не було, бо це таки погано! Просто гівняно! І перш ніж ти підеш, можеш, будь ласка, навчити мене вмикати сигналізацію? Не можу дочекатися, коли займу твою шафу!", - додала співачка.


Пінк уже скоро народжувати

Як відомо, Пінк і Гарт побралися в 2006-му році, а вже у 2008-му оголосили, що розходяться, бо "не уживаються разом та потребують особистого простору". Одначе потім пара таки порозумілася, а у 2011-му на світ з'явилася їхня донька Віллоу Сейдж.

Нагадаємо, в листопаді Пінк без зайвих слів презентувала в фотоблозі свій уже чималий вагітний живіт. Кого на цей раз чекає подружжя, хлопчика чи дівчинку, поки не знають і самі майбутні батьки.

Але Гарт зізнався "People", що сподівається на сина, пише "Contact Music".

"Принцеса в нас уже є, тож сподіваюся, народиться маленький хлопець. Не хочу, щоби моя донька з кимось суперничала", - пояснив він.

Зі слів Кері, 5-річна Віллоу "на сьомому небі" від радощів, що в неї буде братик чи сестричка, і вже змайструвала для малятка мотоцикла.

Фото з Instagram Пiнк

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів