Лоза про батьківство Джаггера: У 73 ставати татком дещо запізно

10 грудня 2016, 14:46

Російський співак Юрій Лоза, який останнім часом знайшов себе у "критиці", не зміг пройти повз новину про восьму дитину американського рокера Міка Джаггера.

Автор "Маленького плота" присвятив лідеру "The Rolling Stones" цілий допис у своєму Facebook.

"Попросили прокоментувати народження восьмої дитини у Міка Джаггера. Я відповів, що щиро вітаю лідера роллінгів, але вважаю, що в 73 ставати татком дещо запізно", - написав Лоза.

А може Лоза заздрить Джаггеру?

Він узявся "моралізувати" стосовно того, що батьківство - трохи інакше, ніж просто виплачування аліментів і відправка вітального смс у день народження.


"Жінці немає ще й тридцяти, тому, швидше за все, вона скоро вийде заміж. Що ж хорошого в тому, що хтось інший з'явиться поруч з хлопчиком і керуватиме його вихованням. Відповідно, нічого джаггерівського в звичках юного спадкоємця не буде, але тоді навіщо було все це затівати?" - наголосив росіянин.

Лоза також опублікував архівне фото Джаггера й пожартував з нього.

"До речі, ось одна з моїх улюблених фотографій Міка Джаггера, яка доводить, що і в молодості він іноді робив необдумані вчинки. Ну самі поміркуйте: якщо в компанії знаходиться Ален Делон, хіба можна приходити туди з дівчиною? Та ще й в різних шкарпетках..." - заявив співак.

Російський співак навіть "не зацінив" різнокольорових шкарпеток рокера

Нагадаємо, на початку грудня Мік Джаггер увосьме став татком. Подруга рокера, балерина Мелані Хемрік народила йому сина.

Фото Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів