Дженніфер Лоуренс: Я – іпохондрик

13 грудня 2016, 16:48

Американська актриса Дженніфер Лоуренс зізналася, що вона – страшенний іпохондрик і весь час за допомогою Google знаходить у себе симптоми різних хвороб.

А ще гостроязика зірка перепросила в жителів Гавайїв за свій невдалий жарт про чухання заду об їхні священні брили.

Про це пише "Contact Music".

"Я великий іпохондрик. Я люблю медицину, люблю гуглити, люблю бути панікером, вганяти людей у паніку", - заявила Джен, з'явившись днями в одному з ток-шоу.


"Якось у мене були проблеми з животом, справжні, мені дуже боліло, але всі казали: "Все у тебе з животом в порядку". А сталося те, що я так себе застресувала, що в мене кишечник почав кровити. Я таке можу, силою розуму!", - поділилася акторка.

Лоуренс зізналася в іпохондрії

У рамках промо-туру стрічки "Пасажири" Дженніфер скоро поїде до Китаю і заздалегідь уже напророкувала собі болячку.

"У мене нереальний страх, я мушу за кілька днів їхати до Китаю, і в мене страх, що в Китаї в мене буде апендицит. І я себе в цьому переконала. Учора почала засинати, і тут мої очі розплющуються: "О ні!" Постійно про це думаю", - пожалілася Лоуренс.

Як розказала актриса, у свій вільний час вона часто шукає в Інтернеті фото бактерій. А ще б'є на сполох, коли бачить у когось зі знайомих родимку, котра здається їй "поганою". А Джен за це кличуть "психопаткою".

До слова, у Facebook днями Лоуренс розмістила пост-вибачення перед людьми, яких образив її нещодавній жарт про гавайські святині. Нагадаємо, ішлося про історію, як акторка спровокувала обвал, почухавши зада об одну з брил на узбережжі.

Дженніфер запевнила, що вжила в своїй розповіді слово "прокляття" виключно по відношенню до самої себе та сама з себе кепкуючи.

Нагадаємо, Лоуренс уже не вперше доводиться шкодувати через свої жарти. Так торік вона мусила переконувати широкий загал, що миє руки після туалету. А раніше спричинила інтернет-скандал, порівнявши себе з жертвою зґвалтування.

Фото з Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів