Мішель Обама сказала, чи піде в президенти

20 грудня 2016, 10:20

Перша леді США Мішель Обама, котра вже дуже скоро виїде з Білого дому, на прощання відверто побалакала з телеведучою Опрою Вінфрі.

Вона розказала їй, зокрема, про що говорила зі своєю наступницею Меланією Трамп та чи планує балотуватися в президенти.

Про це пише "US Magazine".

Зі слів Мішель, роки, проведені в Білому домі, ще більше зблизили її та Барака. Адже в цих умовах чоловік або дружина – єдина людина в світі, котра здатна тебе повністю зрозуміти, пояснила вона.


"Ми звідси не виберемося! Ми застрягли тут разом!", - пожартувала Мішель.

Наразі Обама дуже заклопотана підготовкою до переїзду, але вона більше "вказує", ніж пакує сама.

Мішель Обама дала прощальне інтерв'ю Опрі

Як би того не хотіло чимало людей, Мішель Обама не збирається іти у президенти.

"Ні, ні… Слухайте, є одна річ, якої я ніколи не роблю. Я не викручуюся. Я не ухиляюся. Я досить пряма. Якби мене то цікавило, я би сказала. Я не граюся в ігри… Люди не розуміють, наскільки це тяжко, і це не те, про що ти можеш невимушено попросити ще раз пройти свою сім'ю", - зазначила вона.

Як зізналася Мішель, у ніч виборів вона лягла спати і дізналася про перемогу Дональда Трампа лише вранці, коли взяла до рук свій iPhone.

Жінка підкреслила, що тепер підтримуватиме його, бо його успіхи означатимуть успіхи країни. Одначе під час свого виступу в рамках передвиборчої кампанії Гілларі Клінтон Мішель не могла не підняти тему шокуючих сексистських висловлювань Трампа.

Як сказала вона тоді, "те, що кандидат у президенти вихваляється сексуальними домаганнями до жінок, вразило її до глибини душі".

"Коли кандидат у президенти такими словами говорить про жінок – це не нормальна річ, і тому я відповіла, у світлі того, яку реакцію я бачила від жінок моєї команди, того, що я чула від моїх дочок, їхньої реакції, як на мене, це вимагало певної відповіді. Ти не можеш просто стояти перед людьми та виголошувати звичайну політичну промову", - поділилася Мішель.

"Чи я мала просто вийти та поводитися, немовби того не було? Це неправда. Це нечесно", - додала вона.

Мішель Обама розвіяла надії тих, хто хотів бачити її президентом

Свою зустріч із Меланією Трамп, котра, за традицією, приходила до неї в Білий дім на чай, Обама назвала дуже приємною.

"Моя пропозиція Меланії була така: "Поки ти не потрапиш сюди, ти насправді не знаєш, чого ти не знаєш, тож мої двері відчинені", ось як я їй сказала, і як Лора Буш сказала мені, і як мені сказали інші перші леді", - поділилася Мішель.

Нагадаємо, подейкують, Меланія Трамп поки що не збирається переїжджати з чоловіком до Білого дому. Вона лишиться в Нью-Йорку, бо вважає, що так буде ліпше для їхнього з Дональдом 10-річного сина Беррона.

Як відомо, є підозри, що хлопчик страждає на аутизм, одначе його батьки це приховують від широкого загалу.

Фото з Instagram першої леді США та Опри Вінфрі

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів