Кроуфорд: Не треба мені вказувати, що я не виглядаю на 20 років

21 грудня 2016, 12:15

Американська супермодель Сінді Кроуфорд зізналася, що їй вже у печінках сидять інтернет-троллі, котрі пишуть їй, що вона вже не та, що була у 20 років.

Своїм завданням 50-річна красуня вважає виглядати гарно, як на свій вік.

Вона розказала про це журналові "New Beauty", пише "US Magazine".

Сінді Кроуфорд дістали інтернет-"доброзичливці"

"Не треба, щоби кожен мені вказував у Instagram, що я не виглядаю так, як у 20 років. Я це знаю. Іноді, коли ти на очах у публіки, це може бути складно, і тут ти маєш над собою попрацювати", - поділилася Сінді.


"Що би я не робила, я не виглядатиму 20-річною чи 30-річною. Я просто хочу виглядати прекрасно, як для 50 років", - додала вона.

Для цього Кроуфорд правильно харчується, займається спортом та старанно піклується про свою шкіру.

50-річна Сінді правильно харчується, займається спортом та піклується про свою шкіру

"Існує тиск на жінок, що змушує їх робити нездійсненне, і це не вік на них тисне. Ідеться про те, щоби виглядати прекрасно, скільки б тобі не було років, незалежно від цифри", - зазначила вона.

Зі слів Кроуфорд, у старішанні є певні зміни, яких вона очікувала, наприклад, поява сивини, а є й такі, що її здивували. Наприклад, Сінді геть не думала, що з віком її волосся стане грубішим.

Нагадаємо, в одному з попередніх інтерв'ю супермодель говорила, що її колишнє волосся та колишні ноги "забрала собі" дочка Кайя, і це є приводом для жартів у родині.

Фото з Instagram Кроуфорд

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів