Селін Діон відмовилася співати для Трампа – ЗМІ

22 грудня 2016, 18:30

Канадська співачка Селін Діон буцімто відповіла відмовою на пропозицію виступити на інавгурації новообраного президента США Дональда Трампа.

Причому вона – не перша зірка, котру представникам політика не вдалося "купити".

Про це пише "US Magazine" із посиланням на "The Wrap".

До Селін співати для Дональда Трампа відмовився кантрі-виконавець Гарт Брукс, а всесвітньовідомий італійський тенор Андреа Бочеллі погодився, але потім передумав. Як стало відомо виданню, оперний співак учинив так через негативну реакцію своєї фанів, котрі не симпатизують Трампу.

 Зірки чомусь не рвуться співати на інавгурації Трампа

Музичний продюсер Девід Фостер, володар 14 "Греммі" зізнався, що йому пропонували стати організатором святкової частини інавгурації, яка відбудеться 20-го січня. Коли ця історія просочилася в пресу, Фостер зробив офіційну заяву, в якій запевнив, що "чемно відмовився".

Як відомо, категорично не схотів співати для Дональда Трампа сер Елтон Джон.

Наразі єдиною зіркою, чия участь в інавгурації вже підтверджена, є 16-річна співачка українського походження Джекі Іванко, котра прославилася завдяки талант-шоу і давно знайома з Трампом.

Нагадаємо, про свою симпатію до Дональда Трампа нещодавно заявив Каньє Вест, а про їхню несподівану дружбу вже малюють фотожаби. Тож імовірно, на інавгурації може зазвучати реп.

Фото з Instagram 

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів