Пінк, Шакіра, Бекхеми й Болдуїни показали діток на Новий рік

3 січня 2017, 12:29

Американська співачка Пінк на Новий рік показала зворушливе фото своїх двох діток, Бекхеми позували у повному складі під ялинкою, а Шакіра з Піке та синами записали святкове відеозвернення.

Донечку Кармен та синів, Рафаеля та Леонардо фотографували й Алек та Хіларія Болдуїни. Фото себе з нащадками запостила й Мадонна.

Святковим "мімімі" з дітками рясніють зіркові Instagram.

Пінк, котра вдруге стала мамою наприкінці грудня, подякувала шанувальникам за їхню любов. Вона поділилася світлиною, на якій її щасливо всміхнена донька Віллоу Сейдж тримає на руках братика Джеймсона Муна.


Новонароджений син Пінк святкував свій перший Новий рік

Для Бекхемів на Новий рік співала їхня власна поп-зірка: синок Круз. Нагадаємо, у хлопчика нещодавно вийшов перший сингл та відеокліп.

Старші Бекхеми Новий рік зустріли босоніж

This is how we started 2017 😍

Відео, опубліковане користувачем David Beckham (@davidbeckham) Січ 1, 2017 о 12:11 PST

Голосно-преголосно привітав усіх із Новим роком первісток Шакіри та Піке, Мілан. Його менший братик Саша тим часом крутився в тата на руках.

Нагадаємо, 39-річна співачка та 29-річний захисник "Барселони" спинятися на двох дітках не збираються – хочуть цілу команду.

Маленькі Болдуїни: 3-річна Кармен, півторарічний Рафа і 3-місячний Лео

"Розпочинаю 2017-й рік із чотирма, яких понад усе люблю", - написала Мадонна, виклавши своє фото з дочками, Лолою і Мерсі, та синочками, Рокко та Девідом.

Сім'я Мадонни в повному складі

Фото й відео з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів