Мерайю Кері підловили за купівлею травички. ФОТО

5 січня 2017, 13:59

Американська співачка Мерайя Кері на відпочинку в Аспені розважає себе не лише компанією нового молодого фаворита Брайана Танаки та позуванням у спокусливих вбраннях.

Днями зірку підловили під час нестандартного святкового шопінгу – всміхнена, вона виходила з крамнички, де продають марихуану.

Про це пише "Radar Online".

Те, що Кері й раніше дещо в нього купляла, підтвердив власник магазину Джессі Міллер.


"Під час свого першого візиту вона просто зайшла. І, якщо чесно, ніхто її не впізнав, жоден із інших покупців. Її впізнав мій бармен, допоміг їй та запропонував, щоби наступного разу вона зателефонувала, якщо бажає пошопитися так, щоби їй ніхто не заважав", - розповів він.

Співачка на свята купляла травичку

Зі слів чоловіка, Мерайя в магазині поводилася з усіма "супердружньо" та не відмовлялася сфотографуватися.

Продаж та вживання травички не лише для медичних, а й для рекреаційних цілей вже кілька років, як легалізовані в штаті Колорадо. Зі слів Міллера, селебрітіз, які приїжджають на розкішний гірськолижний курорт, нерідко її купують. На їхнє прохання крамницю іноді на півгодини зачиняють для решти клієнтів.

Водночас Міллер назвав "сміховинним" припущення, що куріння канабісу могло мати якесь відношення до провального виступу Мерайї Кері в новорічну ніч у Нью-Йорку.

Нагадаємо, в артистки виникла проблема з навушником, у результаті якої вона не змогла влучити у власну фонограму. Подейкують, команда артистки розглядає версію саботажу з боку продюсерської компанії.

Мерайї Кері справді весело в Аспені

"Це не змусить мене відмовитися від живих виступів. Але змусить менше довіряти будь-кому, хто не належить до моєї команди", - прокоментувала свій скандальний виступ сама зірка для "Entertainment Weekly".

Водночас вона підкреслила, що не сумнівається в тім, що продюсер Дік Кларк так само пригнічений через те, що сталося, як і вона сама.

"Мої справжні фани дуже підтримали мене, і я дуже це ціную, як і підтримку в медіа, яку я отримала після того, що сталося, бо те, що неймовірні свята закінчилися жахливою новорічною ніччю", - додала Мерайя.

Як відомо, конфуз із фонограмою в артистки стався вже не вперше. А ще її ловили на зловживанні фотошопом.

Прінтскрін з сайту "Radar Online", фото з Instagram Кері

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів