Джолі та Пітт офіційно домовилися стати "єдиним фронтом"

10 січня 2017, 10:19

Голлівудські кіноактори Анджеліна Джолі та Бред Пітт домовилися, що в своєму шлюборозлучному процесі виступатимуть "єдиним фронтом" в інтересах їхніх шістьох нащадків.

Надалі він буде цілком закритим, і для цього пара звернулася до так званого приватного судді, що дозволяється законодавством штату Каліфорнія.

Джолі й Пітт зробили спільну офіційну заяву про це для "People".

"Сторони та їхні радники підписали угоду з метою захисту прав на приватність їхніх дітей та родини, про конфіденційність усіх судових документів та залучення приватного судді для винесення всіх необхідних судових рішень та сприяння прискореному вирішенню всіх питань, що лишилися", - повідомляють актори.


"Батьки налаштовані діяти єдиним фронтом заради виходу з кризи та возз’єднання (родини)", - додається в заяві.

Джолі та Пітта конфіденційно розлучить приватний суддя

Нагадаємо, на повному засекреченні всієї інформації, котра стосується дітей, у процесі розлучення, вже давно наполягав Бред Пітт. Натомість представники Джолі стверджували, що актор більше турбується про власний імідж, що може постраждати, але врешті пристали на його вимогу.

Раніше Пітт поступився екс-дружині, дозволивши їй поки що стати єдиним фізичним опікуном Меддокса, Пакса, Шайло, Захари, Нокса та Вів'єн, хоча ані органи опіки, ані ФБР не знайшли доказів того, що актор погано поводився з дітьми.

Як відомо, розслідувався інцидент у літаку, під час якого Бред буцімто вдарив старшого сина. Саме після нього Анджеліна й подала на розлучення, зажадавши одноосібної опіки над синами та доньками. Діти колись зразкової голлівудської пари працюють із психологами.

Піттові не дозволяється бачитися з ними наодинці, також актор мусить проходити регулярні перевірки на наркотики.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів