Резонансна промова Меріл Стріп: Підтримка колег і чергова реакція Трампа

10 січня 2017, 11:04

Смілива промова актриси Меріл Стріп на адресу нового президента Дональда Трампа на врученні премії "Золотий глобус" сколихнула світ.

Висловитися з цього приводи вирішили знаменитості. Актори Джордж Клуні, Шерон Стоун, Кеті Холмс, Алісса Мілано, Вільям Болдуїн, Барбра Стрейзанд і телеведуча Еллен Дедженерес підтримали Стріп.

А от сам Дональд Трамп не втратив нагоди ще раз сказати своє "фе" на адресу актриси. Президент США публічно назвав Меріл "найбільш переоціненою актрисою".

"Меріл Стріп - одна з найбільш переоцінених актрис в Голлівуді. Вона не знає мене, але минулої ночі напала на мене на "Золотому глобусі". Вона посіпака Гілларі, яка з тріском програла", - написав у Twitter Трамп.


"У 100-й раз, я ніколи не "знущався" з репортера-інваліда, а просто вказав на його "підлабузництво", коли він повністю змінив стару статтю 16-річної давнини, яку написав для того, щоб виставити мене у поганому світлі", - додав він.

Та не лише Трамп відреагував на промову Меріл Стріп. Уже чимало акторів і зірок телебачення встали на сторону своєї колеги.

"А ви не повинні управляти країною?" - сказав Джордж Клуні у відповідь на слова Трампа про "переоцінену" Стріп.

"Я не голосував за нього, я не підтримую його, я не думаю, що він - правильний вибір", - цитує Клуні "The Guardian".

Актор висловив сподівання, що Дональд Трамп не зруйнує все і "гідно працюватиме" на благо Америки.

Клуні додав, що після вдалих попередніх президентів, таких як Джефферсон, Франклін, Лінкольн, Рузвельт і Кеннеді, Америці "трохи не пощастило з Бушем".

"Гадаю, нам трохи не пощастило й зараз", - наголосив Джордж, маючи на увазі Трампа.

Окрім Клуні Стріп публічно підтримали й інші актори. Зокрема, Шерон Стоун написала:

"Вона ніколи не була більш витонченою, ніж сьогодні. Її поза, її голос ніколи не були настільки сильним".

Не пройшла повз і актриса й співачка Барбра Стрейзанд. Зірка вважає реакцію Трампа на слова Меріл Стріп "ганебною", пише "Contact Music".

"Який це сигнал маленьким дітям, які дивляться телевізор і бачать цю поведінку того, хто незабаром буде президентом Сполучених Штатів?" - обурена Стрейзанд.

"Ніколи більше не буде таких людей, як Меріл Стріп. Я люблю її", - заявила телеведуча Еллен Дедженерес.

Свою думку висловила й актриса Кеті Холмс: "Ми благословенні, що отримали натхнення цією неймовірною, чудовою жінкою. Її виступ сьогодні був дійсно чудовий. Я назавжди глибоко зворушена. Вітаю і дякую".

"Меріл Стріп (19 номінацій на "Оскар"). Дональд Трамп (15 збанкрутілих компаній). Я за Меріл!" - заявив актор Біллі Болдуїн.

"Щире захоплення! Меріл, у вас прекрасна душа! Спасибі за ваш голос", - написала Алісса Мілано.

Нагадаємо, під час церемонії нагородження премії "Золотий глобус" Меріл Стріп зворушила промовою. Актриса не називала імені Дональда Трампа, а лише говорила про людину, яка своїм прикладом пропагує в суспільстві приниження інших та насильство.

Та усі одразу зрозуміли, про кого йде мова. Та й сам Трамп швиденько "викрив" себе.

Фото Instagram, Twitter

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів