Джордж Майкл перед смертю намагався порвати з бойфрендом – джерело

10 січня 2017, 13:45

Стосунки британського співака Джорджа Майкла та його бойфренда Фаді Фаваза були зовсім не безхмарні.

Артист, котрий несподівано помер у ніч на 26-те грудня, неодноразово намагався з ним порвати.

Таке розказав виданню "The Sun" родич покійної зірки.

"Джордж неодноразово говорив Фаді, що більше не хоче його бачити, але щоразу вони знову починали спілкуватися", - засвідчило джерело.


Джордж Майкл хотів кинути бойфренда?

"Джордж був дуже добрий та щедрий, але він багато разів казав мені, що найбільша його слабкість у тім, що він ніколи не може сказати "ні" – сексу, наркотикам – такий у нього був характер. Він багато в чому був вразливою людиною, бо завжди говорив "так". Він ніколи не міг відстояти своєї позиції", - додав родич співака.

Як відомо, Джордж і Фаді почали зустрічатися в 2012-му році. Саме Фаваз був тим, хто тієї фатальної ночі знайшов тіло бойфренда. Чоловік стверджує, що на момент смерті артиста його не було поруч, із якоїсь причини він лишився ночувати в своєму авті.

Нагадаємо, 40-річний Фаваз стверджує, що поліція не звинувачує його в причетності до смерті Майкла. Як пише "Contact Music", також Фаді назвав брехнею те, що співак хотів його покинути.

Тим часом розтин тіла артиста не дав відповіді на питання, що його вбило. За кілька тижнів будуть готові результати токсикологічної експертизи, наразі цю справу розслідують детективи з відділу особливо тяжких злочинів.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів