Мадонна знялася з пальцем у роті та зібралася в стендап

10 січня 2017, 15:57

Американська співачка Мадонна в новому році збирається відкрити шанувальникам нову грань свого таланту. 58-річна зірка хоче спробувати себе в стендап-комедії.

Мадж упевнена, що їй є що розказати людям, хоч їй і намагаються затулити рота, що вона "незручна"

Про це зірка говорила в інтерв’ю "Harper's Bazaar", прикрасивши обкладинку ювілейного, 150-го номеру глянцю, пише "The Daily Mail".

Мадонна стане стендап-коміком

"Я завжди відчувала, що мене пригноблюють. Знаю, багато хто скаже: "О, смішно тобі таке говорити. Ти – успішна, біла, заможна поп-зірка", але всю мою кар’єру з мене намагалися повибивати лайно", - пожалілася артистка.


"Значною мірою це тому, що я – жінка, а ще тому, що я відмовляюся жити пристойним життям. Я створила дуже нетрадиційну родину. Я маю коханців, на три десятки років молодших за мене. Через це людям некомфортно", - пояснила Мадонна.

Зі слів артистки, їй дедалі більше подобається ідея "просто стояти з мікрофоном і говорити".

"Я постійно кажу Емі Шумер і Дейвові Шаппеллу, і Крісову Року, що я піду в стендап, і хай будуть обережні. Я іду. Іду просто за ними", - попередила Мадж.

Нагадаємо, нинішньому фаворитові поп-діви, танцівникові Абубакару Сумаоро 25 років. Нещодавно Мадонна вивезла його на відпочинок у гори.

Фото обкладинки "Harper's Bazaar" із сайту "The Daily Mail", із Instagram Мадонни

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів