Йохансон і Перрі вийдуть на марш жінок проти Трампа

10 січня 2017, 18:09

21-го січня, на наступний день після того, як відбудеться інавгурація Дональда Трампа, новообраному президентові США дещо зіпсують настрій жінки.

У понад 150 містах, зокрема в Вашингтоні пройдуть демонстрації "Марш жінок". У них візьмуть участь і селебріті – співачка Кеті Перрі, актриси Скарлетт Йохансон, Америка Феррера, Джуліанна Мур та Емі Шумер.

Про це пише "Ace Showbiz".

Як сказала Скарлетт "Associated Press", долучаючись до маршу, вона робить так, "щоби її голос почули, та відстоюватиме те, у що вірить".


Скарлетт Йохансон вийде на "Марш жінок" проти Трампа

"Атакою" на репродуктивні права жінок Йохансон вважає небажання Трампа та його адміністріції продовжувати фінансувати організацію "Planned Parenthood", до якої відносяться сотні американських клінік, де, зокрема, проводять операції з переривання вагітності.

"Після цих виборів є великий страх, що наших голосів не чутимуть. Як для артисток, як для жінок, як, найголовніше, для відданих американок, для нас дуже важливо, що ми разом проявимо солідарність заради захисту, гідності та прав наших спільнот", - сказала Феррера.

У Парк-Сіті, що в штаті Юта, демонстрацію очолить телеведуча Челсі Хендлер.

Очікується, що до вашингтонського маршу приєднається співачка Шер. Як відомо, зірка вже виходила на "антитрампівські" вуличні протести в Нью-Йорку. А Йохансон та Мур перед виборами знялися в ролику з закликом не допустити приходу до влади "боягузливого расиста" і "помаранчевого лялькового гітлера".

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів