Зірка "50 відтінків сірого" розказав, як ставиться до садо-мазо

17 січня 2017, 16:21

Ірландський актор Джеймі Дорнан, у котрого жіноцтво всього світу закохалося завдяки ролі Крістіана Грея у "50 відтінках сірого", сам зі своїм персонажем не дружив би.

І у житті садо-мазо – не його тема.

У цьому 34-річний Джеймі зізнався в інтерв’ю австралійському журналові "GQ", пише "Digital Spy".

"Досі я ніколи такого не пробував. Ніколи досі не бачив жодної форми садо-мазо, в мене немає цікавості до цього світу… мене це не гріє", - поділився Дорнан, одружений чоловік і татко двох дітей.


"Я завжди дотримувався прогресивних та ліберальних поглядів – я б ніколи не засуджував чужі сексуальні вподобання… Що би людині не подобалося, це повністю її особиста справа, і є мільйони різних способів отримувати сексуальне задоволення", - додав актор.

Джеймі не хоче, щоби його ототожнювали з Крістіаном Греєм. Вони зовсім різні люди.

"Він не з тих хлопців, із ким би я знайшов спільну мову. Усі мої приятелі – легкі та смішливі – я не уявляю себе за посиденьками в пабі з ним. Я не думаю, що він був би моїм типом, коли йдеться про вибір друзів", - зазначив Дорнан.

Нагадаємо, партнерка Джеймі за фільмами "50 відтінків сірого" та "На 50 відтінків темніше", Дакота Джонсон вважає, що БДСМ може бути чимось дуже вишуканим та красивим. А те, що багато людей негативно сприймають цю тему, лише говорить про "сексуальне пригноблення" сучасного суспільства.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів