Том Харді стане наступним Джеймсом Бондом?

17 січня 2017, 16:49

Британський актор Том Харді натякнув, що не проти зіграти агента 007 у продовженні "Бондіани", а може, і зіграє.

Принаймні так можна витлумачити те, що 39-річна кінозірка сказав у інтерв’ю "The Daily Beast".

"Знаєте, у нашому акторському братерстві та серед моїх колег кажуть, що якщо ти про це заговориш, то автоматично вилетиш із перегонів. Тож мені не можна це коментувати! Якщо я про це згадаю, то втрачу", - відказав Харді на запитання, чи хоче він стати наступним Бондом.

Також актор зізнався, що дуже сильно навантажує своє тіло, нарощуючи м'язи для деяких ролей. Він побоюється, що якщо продовжить у тому ж дусі, то "завалиться мов картковий будиночок".


"Коли я був молодший, було нормально піддавати себе такому насильству, але я гадаю, коли тобі 40, треба поміркованіше підходити до різких тренувань, до великого набору ваги та застосування сили, і потім у тебе не буде вдосталь часу на те, щоби постійно тренуватися, бо ти зайнятий на зйомках, тож твоє тіло в один і той же час пливе в різних напрямках", - поділився актор.

Том Харді натякнув, що саме він стане наступним Бондом?

"І потім після фільму я втомлений, а треба знову змінювати свою фізичну форму, повертаючись до звичної, для наступного фільму. Перехід від одних крайнощів у інші – це має свою ціну. Я не завдав шкоди своєму тілу, але я, безперечно, став кволіший, ніж зазвичай!", - зізнався Том.

Зі слів актора, деякі його суглоби вже клацають, а не мали б.

"І носити моїх дітей мені стало трохи важче, ніж я звик – але не кажіть їм!", - додав він.

Нагадаємо, Том Харді в найближчому майбутньому мусить здійснити ще один "апгрейд" свого тіла – нанести на нього ще одне татуювання, яке він завинив Леонардо ДіКапріо.

Як відомо, крім Тома Харді ймовірним наступним Бондом букмекери бачать Ідріса Ельбу, Ейдана Тернера і Джеймса Нортона. Але їхнім фаворитом іще нещодавно був Том Хіддлстон. Імовірно, таки дасть себе вмовити не прощатися з цією роллю і Деніел Крейг.

Фото з Instagram

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів