Гологруда "Femen" ухопила за промежину воскового Трампа. ВІДЕО

18 січня 2017, 09:59

Церемонію відкриття воскової фігури майбутнього президента США Дональда Трампа у мадридському музеї оживила несподіваним перфоменсом організація "Femen". Одна з активісток прорвалася до статуї та помацала її за промежину.

Жіночка, котра, звісно, була топлес, таким чином символічно "ухопила патріархат за яйця". І заразом відплатила політику за "хапання за поцьки".

Про це повідомляє "Reuters".

"Femen" привітали воскового Трампа в Мадриді

Голова відділу зв’язків із громадськістю музею, Гонсало Преса назвав таку форму протесту "негарною" та підкреслив, що сподівається колись привітати Дональда Трампа в Мадриді.

"Якщо їм кортить це зробити, то хай роблять це безпосередньо з ним. А так – надто просто", - додав Преса.

"Трамп не поважає жінок, і ми його - також", - повідомляється в Twitter іспанського відділення "Femen".

До слова, зі справжнім, не восковим Дональдом Трампом теж сталася невеличка халепа. Пишучи в своєму Twitter, яка прекрасна жінка з сильним характером його люба донька Іванка, політик переплутав і тегнув не ту Іванку.

Порція несподіваної інтернет-слави дісталася британському консультантові з цифрових технологій, яку звати Іванка Меджік. І вона відповіла Трампу.

"Ви – чоловік, на якому лежить величезна відповідальність. Чи можу я дати вам пораду, будьте уважніші з Twitter і більше часу присвятіть тому, щоби дізнатися про зміни клімату", - написала Меджік.

Як зазначає "US Magazine", завдяки Трампу в Іванки Меджік стало на кілька тисяч фолловерів більше.

Як відомо, Іванка Трамп – батькові улюблениця, і політик цього не приховує. Свого часу він навіть бовкнув, що зустрічався б із нею, якби вона не була його донькою.

Відео з YouTube

IDEALMEDIA
Загрузка...
Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали