"Леді Мішель" Обаму привітали з днем народження

18 січня 2017, 11:36

17-го січня перша леді США Мішель Обама святкувала свій 53-й день народження. Її привітав, звісно ж, чоловік Барак, а ще чимало світових зірок.

Президент запостив у Twitter миле фото з іменинницею.

"Дівчині з Саут Сайду (Чикаго), яка взяла на себе роль, про яку не просила, та зробила її своєю: з днем народження, Мішель. Я кохаю тебе", - підписав Обама.

"З днем народження, моя леді! Ми любимо вас", - привітала Мішель британська співачка Адель.


Happy Birthday my Lady! We love you x

Світлина, опублікована користувачем @adele Січ 17, 2017 о 12:10 PST

Телеведуча Еллен ДеДженерес поділилася смішною світлиною зі зйомок випуску комедійного шоу, де вони з Обамою вдвох скуплялися в супермаркеті.

"Із днем народження, Мішель Обама. Ви завжди в моєму серці. Я завжди в вашому візочку", - прокоментувала Еллен фотографію.

Співачка Майлі Сайрус запостила цитату Мішель, про те, як першій леді хотілось би, щоби жінки добре почувалися, будучи самими собою, а мода була б для них джерелом веселощів.

"Гадаю, М.О. пишалася б тим, як часто я вбираюся єдинорогом! Я / ми так сильно любимо вас! Спасибі за те, що ви - така перша леді, котрою ми можемо справді захоплюватися та прагнути бути", - написала артистка.

Іще в соцмережах першу леді привітали акторка Керрі Вашингтон, дизайнер Зак Позен.

Happy birthday to the incredible @michelleobama ❤️⭐❤️⭐❤️⭐❤️⭐

Світлину опубліковано користувачем Zac Posen (@zacposen) Січ 17, 2017 о 11:07 PST

Нагадаємо, серенади Мішель Обамі нещодавно заспівав Стіві Вандер, зворушивши жінку президента до сліз.

Як відомо, уже за два дні офіційною господаркою Білого дому стане Меланія Трамп. Для дружини майбутнього президента буде облаштовано спеціальну гримерку з театральним освітленням, де її чепуритимуть стилісти й візажисти.

Фото з соцмереж

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів