Лоуренс, Рейнолдса та Деппа визнали найулюбленішими

19 січня 2017, 10:21

У Лос-Анджелесі відбулося урочисте вручення відзнак "People’s Choice Awards" зіркам кіно, музики, телебачення та соцмедіа, обраним за результатами голосування глядачів.

Народними улюбленцями в цьому році стали, зокрема, Джонні Депп, Дженніфер Лоуренс і Райан Рейнолдс.

Повний список переможців є на сайті премії.

Мегазіркою цьогорічної церемонії стала телеведуча Еллен ДеДженерес, заволодівши одразу трьома статуетками – як "Найулюбленіша ведуча денного шоу", "Найулюбленіший голос у мультфільмі" (вона озвучила рибку Дорі в мультику "В пошуках Дорі") та учасниця "Найулюбленішого комедійного співробітництва" (це був її похід до торгівельного центру з Брітні Спірз).


Еллен ДеДженерес із Джастіном Тімберлейком

Тож тепер колекція статуеток "People’s Choice Awards" Еллен збільшилася до рекордних 20.

"Найулюбленішими акторами" проголосили Дженніфер Лоуренс та Райана Рейнолдса. А "Найулюбленішими акторами екшн-фільмів" глядачі обрали Роберта Дауні-молодшого й Марго Роббі.

Із комедійних акторів народними фаворитами стали Мелісса МакКарті та Кевін Харт. Серед зірок драматичних стрічок найулюбленішими назвали Тома Хенкса і Блейк Лайвлі.

Блейк Лайвлі стала "Найулюбленішою актрисою драматично фільму"

Особливу винагороду – "Найулюбленіша кіноікона" – отримав Джонні Депп.

Що ж до телезірок, то найбільш улюбленими акторами комедійного жанру глядачі вважають Софію Вергару та Джима Парсонса, а драматичного – Пріянку Чопру та Джастіна Чемберса. Метт ЛеБлан став "Найулюбленішими актором нового серіалу".

Сееред переможців опинилася й Дженніфер Лопес – але не як співачка, а як "Найулюбленіша актриса кримінальної драми" (мається на увазі серіал "Відтінки синього").

Лопес без статуетки не лишилася

А от "Найулюбленішого співака" дали Джастіну Тімберлейку. Серед жінок у цій номінації перемогу здобула Брітні Спірз, вона ж стала і "Найулюбленішою поп-артисткою", і "Найулюбленішою з селебрітіз у соцмедіа". У категорії R&B найбільше гадяцьких симпатій завоювала Ріанна.

"Найулюбленішим гуртом" став гьорлзбенд "Fifth Harmony", а коханий чоловік Гвен Стефані, Блейк Шелтон, поніс додому статуетки "Найулюбленіший виконавець кантрі" та "Найулюбленіший альбом".

Гвен Стефані недарма вболівала за свого Блейка

"Найулюбленішою піснею" стала композиція Тімберлейка "Can’t Stop the Feeling". Цікаво, що ця сама пісня нещодавно очолила й антирейтинг.

Дівчата з "Fifth Harmony" святкують перемогу

Фото з Instagram "People’s Choice Awards"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів