Депп подякував шанувальникам: Ви були на моєму боці та вірили мені

19 січня 2017, 17:30

Американський актор Джонні Депп, який став лауреатом відзнаки "Найулюбленіша кіноікона" "People’s Choice Awards", піднявся на сцену, щоби прийняти статуетку та висловити подяку.

У короткій, але зворушливій промові кінозірка звернувся до своїх шанувальників, і, здається, говорив не стільки про саму нагороду, скільки про підтримку, яку отримав під час свого скандального та болісного розлучення з Амбер Хьорд.

Про це пише "The Daily Mail".

Джонні Деппа мало не до сліз зворушила підтримка фанів

"Я прийшов сюди з однієї причини, з однієї-єдиної причини. Я прийшов сюди заради вас, людей, які, в хороші часи та в погані, були на моєму боці та вірили мені", - сказав Депп.


"Спасибі вам. Ви дуже люб’язно знову запросили мене сюди сьогодні. Я це ціную. Ви не уявляєте, як сильно я це ціную. Мене дуже глибоко зворушила доброта вашого визнання та ваші добрі побажання мені та моїй родині", - додав актор.

Як відомо, в травні 2016-го року Амбер Хьорд подала на розлучення з Джонні Деппом, проживши з ним у шлюбі менш ніж півтора роки. Вона заявила, що актор її бив, та передала ЗМІ фото себе з синцями та саднами.

Після кількамісячних баталій у суді екс-подружжя домовилося, що Хьорд відкликає свої звинувачення в обмін на 7 мільйонів доларів. 30-річна актриса обіцяє віддати їх на благодійність.

А 13-го січня Джонні з Амбер нарешті розлучили. Тепер, подейкують, у неї інший кавалер – мільярдер Ілон Маск.

Фото з Instagram, відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів