Брат Кейт Хадсон: Бред Пітт не зачиняє дверей, як іде ср…ти

23 січня 2017, 12:57

Подейкують, у житті американського актора Бреда Пітта, котрий переживає болісне розлучення з Анджеліною Джолі, намітилися й зміни на краще. Джерела стверджують, що він повністю відмовився від алкоголю та знайшов нове кохання: актрису Кейт Хадсон.

Але, водночас, із цих чуток трохи нецензурно покепкував брат акторки.

Про це пише "Ace Showbiz" із посиланням на "Naughty Gossip" та "Star".

"Бред не випив ані краплини, відколи вступив у битву за опіку та розлучення з дружиною, з якою розійшовся, Анджеліною Джолі.


"Він зосередився на тому, щоби бути щасливим та здоровим. Він – нова людина і навіть ходить до спортзали, плюс він не мусить більше з нею спілкуватися", - розповів інформатор видання.

У 53-річного Бреда буцімто зав’язалися стосунки з 37-річною Кейт, і актор тепер багато часу проводить у її домі в передмісті Лос-Анджелеса.

"Вони таємно зустрічаються, відколи зійшлися два місяці тому. Перерізавши пуповину, що з’єднувала його з Енджі, він стає дедалі ближчим до неї, Бред навіть ще більше часу проводитиме з Кейт. Коли це станеться, гадаю, не пройде багато часу, перш ніж він зробить наступний великий крок та взагалі з'їдеться з Кейт, поселиться й її маєтку в Пасіфік-Палісейлдс", - зазначило джерело.

Про роман Хадсон і Пітта подейкують уже кілька місяців. Днями ці чутки прокоментував брат Кейт, Олівер, написавши великий іронічний пост у Instagram.

"Так, і це просто пекло! Він неохайний, як гівно! П'є просто, бл…дь, з пакета і не зачиняє дверей, як іде ср…ти!", - написав чоловік.

Перелічуючи гріхи Пітта, Олівер також вказав, що той уже кличе його братом і наполягає на тому, щоби його діти кликали його "дядечко Бі". До того ж, Бред загубив меншу Оліверову дитину в Санта-Моніці.

"Моя мама відверто з ним фліртує! Тепер вона ходить по хаті в цих маленьких ночнушках! Увесь день! Навіть о 3-ій годині дня! А тато весь час каже "Добре! Це ж Бред Пітт!" Хай там як, а це недобре… тож, Б.П… настав час вимітатися, чоловіче…", - звернувся Хадсон до актора.

Як відомо, Кейт та Олівер – діти кіноактриси Голді Хоун. А батьком обоє вони вважають вітчима, Курта Рассела, який ростив їх змалку.

Фото з Instagram Хадсона

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів